ANKARAda üretici ve hobi olarak muhabbetkuşu besleyenler kimler ?

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN

///KDrÖZER

Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
ÖZER
evet dükkanda boş vakitlerde yaptık plansız annem balkonda ki hem görüntüden hemde pislikten biraz rahatsızdı sorum şu kuşların tünekleri iyimi yoksa değiştiriyim mi :/

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
EVİMDE HOBİ AMAÇLI 10 ÇİFT YERLİ MUHABBET KUŞU 16 YAVRU BESLİYORUM.

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem

40çift yerli,çekoslovak,hollanda muhabbet kuşu üretiyorum 1 çift bilezikli jumbo ingilizim var.

Bu da ilk jumbo torunum....

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
Bunlarda üretimhanemden birkaç kare, bir bayan olarak temizliğe özen gösteriyorum. Daha detaylı fotoğrafları zamanla yerli üreticiler bölümünde paylaşacağım.

BRUCE06

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
YILMAZ
ankara keçiörende oturuyorum  hobi olarak beslediğim 1 çift muhabbet kuşum var. dişi 1.5 yıldır bizimle erkek 1 haftadır bizimle inşallah yumurta alırım herkese iyi forumlar...

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Çilem ERDEM' Alıntı:
Bunlarda üretimhanemden birkaç kare, bir bayan olarak temizliğe özen gösteriyorum. Daha detaylı fotoğrafları zamanla yerli üreticiler bölümünde paylaşacağım.

çilem hanım harika bir üretimhane olmuş :) kafeslerin malzemesi ne acaba ..

serhat yayman

Yeni Üyemiz
Bende Eryamandayım, 20 çift muhabbet ve 10 çift hint bülbülümüz var. (2 kişi) Bu arada Bravo yemin 25 kg.lık paketini 56,91 tl'ye beyazdeğirmen.com'dan sipariş verdim. 2 gün içersinde ücretsiz kargo ile eve kadar geldi. ilgilenen arkadaşlara duyurulur. alkisd

Orkun TUTAR

Takipçi Üyemiz
Adı
Orkun
Soyadı
TUTAR
Merhabalar bende Ankara Keçiörenden Orkun. 1 çift muahhbet kuşum var hobi amaçlı yapıyorum ilk yumurtalar bu hafta geldi evimizin üye sayısı artıyor gün geçtikçe.. selamlar

tue2323

Yeni Üyemiz
Adı
tuğçe
Soyadı
bilgi
bende varım :))) 2 çekoslavak ve birde çilem abladan aldığım mükemmel renklere sahip kırma bi mubişim var :)

ismail24

Yeni Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
AKKOYUNLU
Merhaba! Ankara/Keçiören'deyim. 1 çift kuşum var. Erkeğin yanına 1 ay önce bir dişi aldım. Şimdilik sadece bazen dişi yuvaya giriyor. Galiba biraz daha beklememiz lazım.