ANKARAda üretici ve hobi olarak muhabbetkuşu besleyenler kimler ?

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
8 çift muhabbet 9 adet hint bülbülü iki adet gloster kanaryam var ankara / keçiörendeyim

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
Merhabalar bende internette dolasırken bu siteye rastladım, sizinle tanısma fırsatı buldum bende çankayadan 1çift show jumbo 1adet erkek ingiliz kırığı muhabbet ve 6 takım  malinua kanarya besliyorum. Herkese selamlar..

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
Yalçın KASIM' Alıntı:
2 Çift Jumbo 2 Çift Çekostovak Muhabbetkuşumla hobi amaçlı ev üretimi yapıyorum.
Eryaman' dan selamlar....
yalçın abi seninkiler yuvaya girip çıkıyor eli kulağında gelecek inş yavrular :)

saldiray

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
gümüş
Merhaba arkadaslar bende  sincandayim 17 cift karisik var bende :) 10 ciftim aktif calisiyorlar hobi olarak evde besliyorum kuslarimi.

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
Tolga GÜMÜŞ' Alıntı:
Merhaba arkadaslar bende  sincandayim 17 cift karisik var bende :) 10 ciftim aktif calisiyorlar hobi olarak evde besliyorum kuslarimi.
hoşgeldin kardeşim

///KDrÖZER

Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
ÖZER
Üretim sertifikası almak için resmi olarak bir şirketimizin olması mı lazım .? Tarım il müdürlüğünü aradım ticari olarak şirketlere veriyoruz vs dedi bu konu hakkında bana yardımcı olacak biri varmı .? Evde hobi amaçlı üretim yapıyorum yerim dar geldiğinden dolayı ufak bir depo tutup devam etmek istiyorum sertifikam olmadan zabıtaya vs şikayet edilince yasal cezası varmı Ankarada sertifikayı nasıl nereden teminedebilirim

mücahit

Takipçi Üyemiz
Adı
mücahit
Soyadı
irez
1 çift yerli 1 tane de ingiliz kuşum var iskitlerden selamlar:)

///KDrÖZER

Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
ÖZER
Kadir ÖZER' Alıntı:
Üretim sertifikası almak için resmi olarak bir şirketimizin olması mı lazım .? Tarım il müdürlüğünü aradım ticari olarak şirketlere veriyoruz vs dedi bu konu hakkında bana yardımcı olacak biri varmı .? Evde hobi amaçlı üretim yapıyorum yerim dar geldiğinden dolayı ufak bir depo tutup devam etmek istiyorum sertifikam olmadan zabıtaya vs şikayet edilince yasal cezası varmı Ankarada sertifikayı nasıl nereden teminedebilirim

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Hocam sanırım şirket ile ilgisi yok. Dernek üyeleri için eğitim yapılıp sertifika veriliyordu diye hatırlıyorum.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benimde evimde baktığım üç çift mubişim var sanırım hepsi yerli. Ankara-Macunköy

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Bu konu yarım kaldı unutuldu gitti , buradan sürekli ankaralı üretici ve hobici abilerim kardeşlerim ablalarım irtibat içinde olur diyordum :)) Bu ara gözüme çarpan şey şu oldu

SONER DURMUŞ abi 3 çift ile üretim yapıyormuş üretimhane yapmış resmen :D Maaşallah diyelim

yunus180618

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
baş
merhaba arkadaşlar emre  40 ciftle uretim yapıyorum lutıno albino jumbo yerli 30 cift jumbom var durum böle :D hedef 300 cift