K kuscu kerim Yeni Üyemiz Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 5 Konum ankara Adı kerim Soyadı unal 17 Nis 2014 #1 selamın aleyküm arkadaşlar ankaradaki kuş mezatları hakkında bilgi alabilirmiyim acaba bildiğiniz bir yer varmı acaba
selamın aleyküm arkadaşlar ankaradaki kuş mezatları hakkında bilgi alabilirmiyim acaba bildiğiniz bir yer varmı acaba
K kapal06 Üyemiz Katılım 2 Ocak 2014 Mesajlar 25 Konum ankara Adı mustafa Soyadı kapal 17 Nis 2014 #2 kerim bey iskitlerde pazar günleri kurulan bir mezat olduğunu biliyorum çevik kuvvet merkezinin arkasında.
kerim bey iskitlerde pazar günleri kurulan bir mezat olduğunu biliyorum çevik kuvvet merkezinin arkasında.
S seliko Takipçi Üyemiz Katılım 1 Ocak 2011 Mesajlar 201 Konum ankara Adı selim Soyadı yılmaz 18 Nis 2014 #3 orası mezat değil mezat açık arttırma ile satılan yere denir demirlibağçede bi kahvede yapıyolar hafta sonu ama kanarya ağırlıklı
orası mezat değil mezat açık arttırma ile satılan yere denir demirlibağçede bi kahvede yapıyolar hafta sonu ama kanarya ağırlıklı
K kuscu kerim Yeni Üyemiz Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 5 Konum ankara Adı kerim Soyadı unal 18 Nis 2014 #4 Mustafa KAPAL' Alıntı: kerim bey iskitlerde pazar günleri kurulan bir mezat olduğunu biliyorum çevik kuvvet merkezinin arkasında. Genişletmek için tıkla ... Evet iskitleri duymuştum bi ara bi gidip bakacam teşekkürler ilginiz için
Mustafa KAPAL' Alıntı: kerim bey iskitlerde pazar günleri kurulan bir mezat olduğunu biliyorum çevik kuvvet merkezinin arkasında. Genişletmek için tıkla ... Evet iskitleri duymuştum bi ara bi gidip bakacam teşekkürler ilginiz için