Oğuz Emre ACAR
Üyemiz
Öncelikle merhaba. Geçen yıl bu forumda Soner (Durmuş) abiden bir yavru erkek kuş almıştım. Şimdi yaklaşık 1.5 yaşında oldu. 20'den fazla kelime konuşuyor çok akıllı maşallah. Fakat anlaşamadığımız bir konu var, yaklaşık 6 aydır yem kusuyor tüneklere ve gaga taşına. Şimdilerde de kalamar kemiğine ve tüneklere sürtünmeyi huy edindi. Yem temizlemekten bıktım desem yeridir
Eş istiyor diye düşünüyorum çünkü herhangi bir sağlık sorunu yok çok hareketli. Neden 6 ay bekledin derseniz, malesef yerim uygun değildi küçücük odada kafesle birlikte kalıyordum. Şimdi geniş odalı bir eve taşındık ve delikanlıyı daha fazla üzmek istemiyorum
Bu yakışıklıya eş almak istiyorum fakat 1.5 yaşında olması beni düşündürüyor. Geç kalmış mıyımdır 1.5 yaşında eş tutabilir mi? Ankara'daki üretici abilerimden yardım istiyorum benim delikanlıya eş seçtirme şansımız var mı?
Bu yakışıklıya eş almak istiyorum fakat 1.5 yaşında olması beni düşündürüyor. Geç kalmış mıyımdır 1.5 yaşında eş tutabilir mi? Ankara'daki üretici abilerimden yardım istiyorum benim delikanlıya eş seçtirme şansımız var mı?