Ankara'dan Damızlık Kuşlar

Semih KARACA

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
KARACA
01-)  IRKI: Çek Kırığı

02-) CİNSİYETİ: 2 erkek- 1 dişi

03-) YAŞI: İkisi 1 biri 3 yaşında

04-) SAĞLIK DURUMU: Çok iyi

05-) BİLEZİK NO: yok

06-) FİYATI: Mavi erkek 50 - diğer 2 kuş 45 tl

07-) GEÇERLİLİK TARİHİ: satılana kadar

0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR: Ankara-Elvankent

09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: Şehir dışı gönderim yok

10-) İRTİBAT TELEFONU:  İş yerimde telefon çekmiyor. Site üzerinden ulaşabilirseniz daha iyi olur. (0506 716 39 21)

11-) MAİL ADRESİ:

12-)TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: site üzerinden istediğiniz zaman

13-) AÇIKLAMALAR: Mavi erkek 2 yıldır bende. Bütün kuşlarımın babasıdır. Yaklaşık 3 yaşında. Mavi dişi ve yeşil erkeğin de babasıdır. Son 2 aydır dinlenmede bütün kuşlar. Yeşil erkek ise 1 yaşında bu yıl 2 ağız yavrusunu aldım. Mavi dişi de 1 yaşında. Bir defa eşe attım yumurtalar boş çıktı altına diğer çiftin 4 yavrusunu koydum ve onları sorunsuz büyüttü. Mavi dişi ve yeşil erkek kendi yavrularımdandır.

Bu kuşları aslında diğer damızlıklardan seçip kendime ayırmıştım. Fakat kuş işini tamamen bırakıyorum. Dosta gidecek tavsiye edebileceğim kuşlardır. Gayet iri ve çok iyi bakıcılardır.
Şehir dışı gönderim yok. Görerek almanızı istiyorum. İş saatlerim çok düzensiz site üzerinden ulaşabilirseniz uygun bir zamanda görebilirsiniz kuşları.

14-) RESİMLER: 

Semih KARACA

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
KARACA
Yakında başka bir şehre taşınacağım. Kuşların fiyatını 35 tl'ye indiriyorum. Hepsini alana 100tl olur.

Semih KARACA

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
KARACA
Kuşlar hala elimde. Başka bir şehirdeyim 15 tatil için Ankara'ya döndüm. Kuşlar için son fiyat 90 tl istiyorum. Perşembe gününe kadar satamazsam petshopa vereceğim. Üretim yaptığım damızlık kuşlardır. Üretici birilerinin almasını tercih ediyorum ama dediğim gibi satılmazsa petshopa vereceğim.
Saygılarımla

sekoseko

Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
Şarkaya
serkansarkaya@gmail.com

Bu adrese resimleri kaç tane oldukları cinsleri ve resimlerini gönderebilir misin?