Ankaradan Selamlar..

umutarslan

Üyemiz
Web sitesi
www.ufukcati.com
Adı
Umut
Soyadı
Arslan
Es-selamu Aleyküm Forum ehli arkadaşlarım.. Adım Umut  24 yaşındayım. Ankara'da hobi üretimiyle ilgilenmeyi düşünüyorum. Sağ olsun sitedeki üstâdlardan edindiğim bilgilerle bilinçli bir şekilde yerine getirebilirim inşallah.. Merakım konuşturma maksatlı bir erkek yavru almak ile başladı sonrasında hayvanlara karşı olan ilgi ve sevgim beni hobi üreticiliğine doğru sürüklüyor hayırlısı bakalım :) Şimdilik tek kuşum haricinde mavi - sarı/yeşil renklerinde yerli çiftim var 1 haftadır kafese koydum sanırım güzel anlaşıyorlar umarım eş tutarlar. Sırada ise pazar gününü bekliyorum. esnafı olduğum iskitler'de kurulan pazarda üretici arkadaşları ziyaret edip mümkünse jumbo çift olmazsa çeşitli renk kombinasyonları olan kuşlar üretebilmek maksatlı parçalı yavru alacağım.. Önerileriniz olursa şimdiden teşekkür eder hayırlı forumlar dilerim.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
A.s. iskitler kuş pazarı hakkında pek iyi yorumlar yapılmadı bende gitmiştim ama malzeme alıyorum genelde. Bu siteden daha önce kuş alıp pişman olanlar oldu bilginize bence bir üreticiden alın derim Ankarada çok üretici arkadaş var ama pazardan alacaksanızda çok dikkatli alın. Şu vereceğim linki bir okuyun isterseniz:
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,21703.0.html

umutarslan

Üyemiz
Web sitesi
www.ufukcati.com
Adı
Umut
Soyadı
Arslan
Hoşbulduk ersin Abi çok sağ ol.. Ankara kuş pazarını ben böyle bilmiyordum uyardığınız için çok teşekkür ederim ama yeniyim sonuçta fikir sahibi olmak maksadı ile yinede gitmek istiyorum. Bi üretici abimizle tanıştım aslında elinde show jumbolar olduğunu ve ısrarlarım sonucu uygun fiyatlara verebileceğini söyledi. Ankara oran'da şaban Abi var buyur misafirim olmuş olursun dedi en azından ama maksadım ticaret ;D Aramızda tanıyan kuşlarını bilen arkadaşlar varmı acaba alış verişi olan bi arkadaşımız vardır belki teşekkürler..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ersin Aksar Beyin kuşlarıda çok güzeller bazen ilanlarından bakıyorum çok bakımlı güzel kuşlar kendisini tanımıyorum ama tavsiye ederim bakmanızı bildiğim kadarıyla show jumboda besliyor. Yerli çek filan bakacaksanız soner durmuş beyi ve çilem erdem hanımı tavsiye edebilirim. İnşallah aradığınızı bulursunuz.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kuştan anlıyorsan pazara git gerçekten çok uygun fiyata çok güzel kuşlar bulabilirsin eğer anlamıyorsan hiç bulaşma

Fatih Bahadır

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Bahadır
Umut ARSLAN' Alıntı:
Es-selamu Aleyküm Forum ehli arkadaşlarım.. Adım Umut  24 yaşındayım. Ankara'da hobi üretimiyle ilgilenmeyi düşünüyorum. Sağ olsun sitedeki üstâdlardan edindiğim bilgilerle bilinçli bir şekilde yerine getirebilirim inşallah.. Merakım konuşturma maksatlı bir erkek yavru almak ile başladı sonrasında hayvanlara karşı olan ilgi ve sevgim beni hobi üreticiliğine doğru sürüklüyor hayırlısı bakalım :) Şimdilik tek kuşum haricinde mavi - sarı/yeşil renklerinde yerli çiftim var 1 haftadır kafese koydum sanırım güzel anlaşıyorlar umarım eş tutarlar. Sırada ise pazar gününü bekliyorum. esnafı olduğum iskitler'de kurulan pazarda üretici arkadaşları ziyaret edip mümkünse jumbo çift olmazsa çeşitli renk kombinasyonları olan kuşlar üretebilmek maksatlı parçalı yavru alacağım.. Önerileriniz olursa şimdiden teşekkür eder hayırlı forumlar dilerim.
Ve a.s umut abi hoşgeldin aramıza

umutarslan

Üyemiz
Web sitesi
www.ufukcati.com
Adı
Umut
Soyadı
Arslan
Çok teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk.. Tecrübeleriniz ve sıcakkanlı karşılamanızla iyiki varsınız tekrar tekrar teşekkürler alkisd

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Aramıza hoş geldin arkadaşım, kuş almadan önce Ankaralı üretimiz Şahin GÜNGÖR beyle görüşmeni tavsiye ederim. Aradığın kuşları Şahin beyde bulabilirsin.