Ankaradan Uşağa Kuş Yollayacağım Yardımmm

Niyazi

Üyemiz
Adı
Niyazi
Soyadı
Dalkıran
Arkadaşlar ankaradan uşağa kuş yollayacağım 4 saatmiş otobüsle ama bir türlü yollayamadım. Tanıdığınız  Muavin varmı bana yardımcı olabilirmisiniz. 2 Çift yollayacağım kafesleri ile kutuya koyacağım karşı taraf öyle istiyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Niyazi

Üyemiz
Adı
Niyazi
Soyadı
Dalkıran
Ersin bey tanıdık muavin olmadan almıyorlar eskiden yollamıyordu şimdi biraz sıkı tutuyorlar.

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
ben geçenlerde 1 tane rainbov yavru gönderdim. normalde yasak canlı hayvan taşımak. siz başka firmalara da sosaydınız. büyük firmalara değil de daha küçük firmalara sormakta yarar var.

Niyazi

Üyemiz
Adı
Niyazi
Soyadı
Dalkıran
Nasıl Yolladınız benim kuşları isteyen kişi kafesleri ile istiyor oyüzden kutuya koysak sorun olmaz.

emrah05

Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
UZUN
abi ben istanbuldan amasyaya kuş getirttim 1 ay önce tam 9saat sürüyor kutunun altına yem koymuş gönderen arkadaş birsorun olmamış otöbüs firması ile ulusoyla geldi kuşlar

Niyazi

Üyemiz
Adı
Niyazi
Soyadı
Dalkıran
Emrah UZUN' Alıntı:
abi ben istanbuldan amasyaya kuş getirttim 1 ay önce tam 9saat sürüyor kutunun altına yem koymuş gönderen arkadaş birsorun olmamış otöbüs firması ile ulusoyla geldi kuşlar
Kutunun altına yem koymak sorun değil kendin gidince sorun yok sadece kutuları yanlız yollarsan sorun oluyor dünde başka kişilere baktım bulamadım yine tanıdık adamlar götürmüyor. Tanıdık varsa ancak 50x50 kutu 2 tane

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Niyazi abim sana bu konuda yardımcı olabilirim  :) Arkadaşım; ismini belirtmek istemediğim bir firmada host olarak çalışıyor ( Firma ismini yazarsam eğer sorun olur diye düşündüm ) ve UŞAK seferleri bulunmakta yollatabiliriz sorun olmaz Niyazi abi..

Ayrıca Ankara'dan il dışına evcil hayvan gönderecek olan abilerim, ablalarım, kardeşlerim.. Arkadaşımın çalışmakta olduğu otobüs firması ile rahatlıkla gönderimlerini yapabilirler.. Bu konuda size yardımcı olurum  :)

Niyazi

Üyemiz
Adı
Niyazi
Soyadı
Dalkıran
Teşkkürler muhammet görüştüm ama olmuyor canlı hayvan yollamıyorlarmış. Birde sen konuş istersen

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Niyazi DALKIRAN' Alıntı:
Teşkkürler muhammet görüştüm ama olmuyor canlı hayvan yollamıyorlarmış. Birde sen konuş istersen
Rica ederim Niyazi abim.. Arkadaşımla bizzat görüşeceğim inşAllah ikna edebilirim kendisini.. Konuya mutlaka olumlu veya olumsuz geri dönüşte bulunacağım..

egelim6406

Üyemiz
Adı
Alaettin
Soyadı
YILMAZ
aga ben aslen uşaklıyım 5 inde ordaydım yeni geldim  keşke haberim olsaydı araba boş gitti  seve seve götürürdüm  ama uşağa  anadolu turizim ve pamukkale  saatbaşı araç  gönderiyor  pamukkaleye biraz rica etsen  gönderirler  bide  aştinin en sontarafında  izmir  seyehat  var  ona  git kardeşim  onlar götürür

Niyazi

Üyemiz
Adı
Niyazi
Soyadı
Dalkıran
Alaettin YILMAZ' Alıntı:
aga ben aslen uşaklıyım 5 inde ordaydım yeni geldim  keşke haberim olsaydı araba boş gitti  seve seve götürürdüm  ama uşağa  anadolu turizim ve pamukkale  saatbaşı araç  gönderiyor  pamukkaleye biraz rica etsen  gönderirler  bide  aştinin en sontarafında  izmir  seyehat  var  ona  git kardeşim  onlar götürür
Otobüs firmalarına çok rica ettim ama götürmüyorlar o yüzden tanıdık arıyorum.