anlayan birisi yardım ederse sevinirim...

ismailcay

Yeni Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
çay
Kuşum yaklaşık 1 yaşında satın alalı 3 ay kadar oldu genel olarak yem yiyor dışkısı kuruduğunda siyah-beyaz oluyor bütün tüyleri beyaz albino cinsi erkek bir kuş. fakat bi süredir aklıma takılıyor kuşum çok uyukluyor ve tünekteyken kuyruğunu sürekli olarak aşağı yukarı sallıyor nefes alır gibi. acaba bir tuhaflık varmıdır yoksa ben mi evham yapıyorum?

ismailcay

Yeni Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
çay
birde kuyruğunu sallarken hırıltı çıkartıyor bunu da ekleyeyim

ismailcay

Yeni Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
çay
hayır pek soğuk değil soğuk oluncada geceleri kafesini bişey ile örtmeye dikkat ediyorum

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
ismail bence solunum sikintisi vardir ayni olay disi kusumda vardi  petshop a sordum ilac verdi 1 hafta icinde duzeldi ..

ismailcay

Yeni Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
çay
teşekkürler. yarın bi veterinere sorayım en iyisi umarım düzelir

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
SANIRIM SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONU VAR
VETERİNERE GÖTÜRMENİZ İYİ OLUR
İMKANINIZ YOKSA NEO TERAMYCİN ALIP 5 GÜN KULLANIN GEÇMİŞ OLSUN

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
emin ol solunum sikintisi vardir korkmaya gerek yk  ilaci duzgun verince kisa surede duzelir

ismailcay

Yeni Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
çay
tekrardan teşekkür ederim. yarın bir bakayım ilaç işine

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
solunum sıkıntısı ise aksırık varmı hapşuruyormuş gibi astım gibi zor nefes mi alıyor eğer bunlardan biri mevcut ise okilaptus yağı al suluğuna 3 damla damlat 3 gün böyle devam et 1. gün çözüm bulursun ama 3 gün devam et eğer kuşun albino ise çok hassas kuştur tüğdeyse mama ver dışkısı hep beyaz ise fazla yağlı yediriyorsun demek

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Muhammed SÜMERCAN' Alıntı:
solunum sıkıntısı ise aksırık varmı hapşuruyormuş gibi astım gibi zor nefes mi alıyor eğer bunlardan biri mevcut ise okilaptus yağı al suluğuna 3 damla damlat 3 gün böyle devam et 1. gün çözüm bulursun ama 3 gün devam et eğer kuşun albino ise çok hassas kuştur tüğdeyse mama ver dışkısı hep beyaz ise fazla yağlı yediriyorsun demek
+1

ismailcay

Yeni Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
çay
Muhammed SÜMERCAN' Alıntı:
evet aksırık var haklısınız biraz hassasoluyorlarmış. dediklerinizi dikkate alıcağım inşallah düzelicektir.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
tarım ilaçları veya veteriner ilaçları satan yerlerden baytril adlı ilacı al ve 3 gün süre ile ağzına 1 damla damlat daha sonra 5 günde vitamin ver