Anne-babalar bu feryada kulak verin

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ

Çocukları DHKP-C terör örgütüne katılan ve cezaevine düşen aileler Florya'da bir araya geldi. Örgüte isyan eden Gülsen Yeşilyunt, kameralar önünde hüngür hüngür ağlarken, aileler ***'li vekilleri de vatan hainliğiyle suçladı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN; http://video.haber7.com/video-galeri/27197-anne-babalar-bu-feryada-kulak-verin

Çocuklarını örgüte kaptıran İsmail Ercan, Hüseyin Yücel ve Gülsen Yeşilyurt, Florya'da bir restoranda bir araya geldi. Basın toplantısı düzenleyen aileler, çocuklarının örgüte nasıl dahil olduklarını anlattı.

SON ZAMANLARDA KATILIM YÜKSELDİ

Terör Mağduru Aileler Derneği Başkanı ve çocuğu cezaevinde bulunan İsmail Ercan, çocuklarını bu terör örgütünden kurtarmayı ve başka aileleri de bilinçlendirmeyi hedeflediklerin belirterek, "Ben tak başına bir babayım çocuğumun peşindeyim bu yüzden bu derneği kurarak mücadeleme devam ediyorum. Katılan aileler ile bu mücadele artarak devam edecek. Son zamanlarda katılım oldukça yükseldi. Bizim amacımız çocukları bu terör illetinden kurtarmak" dedi.

***'Lİ TANRIKULU'NUN "11 BALON KAPI" SÖZÜNE TEPKİ

*** Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun açıklamalarını da değerlendiren Ercan, "Bir açıklama da *** Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu yaptı. '11 tane balon kapı.' Gelsinler ben onlara 11 tane çelik kapıyı ispat edeyim, gelemezler. Tek başlarına gitsinler, adreslerini vereyim. Bu adreste 11 tane çelik kapı var mı yok mu" diye konuştu.

RESMİMİ KOYUP TEHDİT ETTİLER

Kendisinin hedef gösterildiğini iddia eden Ercan, "Bunlar bunu legal dedikleri kapı kapı dolaşarak dağıttıkları dergilerinde gururla yazdılar. Resmimi koyup beni tehdit ettiler. Canlı bombanın övüldüğü bir yerde bir babayı oğlunu kurtarmaya çalışıyor diye tehdit ettiler. Bunlar benim hakkımda bir bildiri yayımlayarak, benim uyuşturucu ticareti yaptığımı, mafya olduğumu, kadın ticareti yaptığımı, hatta tecavüzcü olduğumu söyleyecek kadar küçüldüler" şeklinde konuştu.

BUNLARA HİZMET EDENLER VATAN HAİNİDİR

DHKP-C operasyonu kapsamında tutuklanan Duygu Yücel'in babası Hüseyin Yücel ise "Çocuğu, öğrencisi her şeyi elinden alınan bir baba olarak buradayım. Ben buradayım. Ben bunlardan korkmuyorum. Bunların kendine hayrı yok. Bizim çocuklarımızı bunlar çalınca ülkeye ihanet etmiş sayılmıyor mu?" dedi.

Milletvekillerinin örgüt üyelerinin bulunduğu davaları savunmasını eleştiren Yücel, "Hiçbir milletvekili gelip de Çağlayan Adliyesi'nde bu faşist terörist avukatları savunamaz. Bizim oylarımızı aldı. Bizim emeklerimizle orada oturuyorlar. Bizim vergimizi alan bizim hakkımızı savunacak. Bunlara hizmet edenler de vatan hainidir. Başka söyleyecek bir şey yok. Ayıptır, günahtır, Allah'tan korkun" dedi.

ÖRGÜT ÖZÜR BEKLİYORMUŞ

Kızı DHKP-C terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla cezaevinde bulunan Gülsen Yeşilyurt ise konuşması boyunca gözyaşı dökerek kızının kurtarılmasını istedi.

Yeşilyurt, "Hep aynı taktik. Çocuğumu bu hale getiren mutlu olsun. Özür dilememi beklediler, dilemeyeceğim. Çocuğumun yakasını bırak diyorum bırakmıyor. Devrimcilik doğru yolu göstermek ona mı kaldı? Herkesin çoluğu çocuğu dışarıda benimki niye içeride olsun, kendisi niye dışarıda? Çocuğumu versin ne istiyor. Basına çıkıp özür dileyecekmişim. Ben çocuğum için canımı veririm. Onlar benim ciğerimi aldı benden. Bire bir çocukları anne ve babaya düşman ediyorlar" diye konuştu.

hazber 7

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Karahan UZUN.' Alıntı:
  VE AZ KALDI  ZATEN  İÇERDEKİLERİ  PADİŞAH BUGUN YARIN SALAR.. ÖZLEMLERİ SON BULUR
  ON GUN SONRA  ELLERİNDE  MOLOTOF  BİR  DAHA SOKAKLARDA  CİRİT ATARLAR...

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Karahan UZUN.' Alıntı:
  ON GUN SONRA  ELLERİNDE  MOLOTOF  BİR  DAHA SOKAKLARDA  CİRİT ATARLAR...
Konu siyasi bir konu değil, konu çocuklarını teröre kaptıra ailelerin durumu ve terör örgütünün çocukları kandırmak için izlediği yollar.
Ha illa siyaset yapılacaksa yazayım, molotof atan, tutan, yapanlara ceza yokken, hapis cezası getirildi. Hiç bir terör suçundan tutuklanan kişiler serbest bırakılmadı bırakılmayacak, af gelmedi gelmeyecek. Dışarı çıkarılcak olsalardı, tutuklanmazlardı, çalışmalarını rahat sürdürebilmeleri için gerekli ortam sağlanırdı. Olmayan şeyleri olmuş veya olacakmış gibi lanse etmek ayıptır günahtır. İlla bir siyasi partiden söz edilecekse, bu itlere sahip çıkan *** den söz edilmelidir.
Daha dün Mersin milletvekiliydi sanırım, Suriyedeki türk ve türkmen gruplara terörist dedi. Aynı *** dhkp-c'ye, kckya, üstü kapalı da olsa pkkya sahip çıkmaktadır. Gazetecilik adı altında terör faaliyetleri göstere ite köpeğe de sahip çıkmaktadır, üstelik halkı kandırmaya çalışacak 'bunlar gazeteci' diyerek. Hem ulusalcı, hemde sol terör örgütlerine destek çıkan, dhkp-c'li köpekleri vatansever ilan eden chpnin genel başkanıdır.
Bilgin yok ise bilgilenmiş olmuşsundur sanırım.
mhpye girişmeye gerek yok, türk milliyetçiliği hakkını savunup, milliyetçilik hakkını savunup, başkalarının milliyetçilik hakkını kabul etmemesi, pkknuın varlığını sağlamaktadır. Nereden bakarsan baksan al *** yi vur mhp ye.
Olay bu kadar basit.

dokumacı

Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
altinigne
bu konuları sitede konusmak belki yersiz ama,evli olmayan ,kızı veya oğlu belirli bir yaşa gelmemiş kimseler ahkam kesmesin.propaganda yapacaklar başka site bulsunlar.MEHMET YILMAZ kardeşimize de bilgilendirmesi duyarlılığı için teşekkür ederim.

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Hiçbir anne baba gözü gibi baktığı buyuttuğü yavrusunu, yasa dışı işlerin içinde görmek istemez. Amma bazen maddi bazen manevi kandırmacalarla bu evlatlarımızı kandırmakta ve kullanmaktadır. Bu tür haberleri bir çok yerde göstermenin, manşet etmenin gereğine inanıyorum. Belki 1 tane belki onlarca,yüzlerce kardeşimizi, çocuğumuzu kandıran kişilerin farkına vardırır,onun bu işlerden dönmesine sebep oluruz. Allah kimsenin evladını doğru yoldan saptırmasın. Rabbim önce kendine, sonra ailesine daha sonra milletine hayırlı evlat etsin.

PePiPoLLu

Takipçi Üyemiz
Adı
Tamer
Soyadı
Kılıç
Bunlar sözde sosyalist insanlar. Ama haraç kesmeyi bilirler halka zulmü marifet sayarlar. Allah yardım etsin. Hidayet nasip eylesin.

DewiL

Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
YILDIZ
Üniversitede şuan okuduğum için biliyorum hem dhkpc hem diğer sol gruplar, bunların yanında sağ gruplar oldukça rahat bir şekilde örgütlenmektedir. Gençlerin fikirleri yönlendirilmektedir. Herkes dikkatli olmalı.

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Tamer KILIÇ' Alıntı:
Bunlar sözde sosyalist insanlar. Ama haraç kesmeyi bilirler halka zulmü marifet sayarlar. Allah yardım etsin. Hidayet nasip eylesin.
      Zaman öyle bir zaman olmuş ki; sosyalist geçineni de, dindar geçineni de aynı.

Hakan YILDIZ.' Alıntı:
Üniversitede şuan okuduğum için biliyorum hem dhkpc hem diğer sol gruplar, bunların yanında sağ gruplar oldukça rahat bir şekilde örgütlenmektedir. Gençlerin fikirleri yönlendirilmektedir. Herkes dikkatli olmalı.
      Terör örgütüyle pazarlık masasına oturulan bir ülkede, radikal grupların örgütlenmesi ve bir terör örgütü olma yolunda ilerlemesi çok şaşırtıcı olmasa gerek. Allah sonumuzu hayır etsin, ne diyelim...

DewiL

Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
YILDIZ
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
      Zaman öyle bir zaman olmuş ki; sosyalist geçineni de, dindar geçineni de aynı.
      Terör örgütüyle pazarlık masasına oturulan bir ülkede, radikal grupların örgütlenmesi ve bir terör örgütü olma yolunda ilerlemesi çok şaşırtıcı olmasa gerek. Allah sonumuzu hayır etsin, ne diyelim...
Aynı düşüncedeyim.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Memet YILMAZ' Alıntı:
Konu siyasi bir konu değil, konu çocuklarını teröre kaptıra ailelerin durumu ve terör örgütünün çocukları kandırmak için izlediği yollar.
Ha illa siyaset yapılacaksa yazayım, molotof atan, tutan, yapanlara ceza yokken, hapis cezası getirildi. Hiç bir terör suçundan tutuklanan kişiler serbest bırakılmadı bırakılmayacak, af gelmedi gelmeyecek. Dışarı çıkarılcak olsalardı, tutuklanmazlardı, çalışmalarını rahat sürdürebilmeleri için gerekli ortam sağlanırdı. Olmayan şeyleri olmuş veya olacakmış gibi lanse etmek ayıptır günahtır. İlla bir siyasi partiden söz edilecekse, bu itlere sahip çıkan *** den söz edilmelidir.
Daha dün Mersin milletvekiliydi sanırım, Suriyedeki türk ve türkmen gruplara terörist dedi. Aynı *** dhkp-c'ye, kckya, üstü kapalı da olsa pkkya sahip çıkmaktadır. Gazetecilik adı altında terör faaliyetleri göstere ite köpeğe de sahip çıkmaktadır, üstelik halkı kandırmaya çalışacak 'bunlar gazeteci' diyerek. Hem ulusalcı, hemde sol terör örgütlerine destek çıkan, dhkp-c'li köpekleri vatansever ilan eden chpnin genel başkanıdır.
Bilgin yok ise bilgilenmiş olmuşsundur sanırım.
mhpye girişmeye gerek yok, türk milliyetçiliği hakkını savunup, milliyetçilik hakkını savunup, başkalarının milliyetçilik hakkını kabul etmemesi, pkknuın varlığını sağlamaktadır. Nereden bakarsan baksan al *** yi vur mhp ye.
Olay bu kadar basit.
... MEHMET  ÜSTAD (KARDEŞİM) YERİM  İSTANBULSAPPHİRE  AVM MERKEZİNDEYİM ALTTA  TELEFONUM  VAR  ÜSTAD  BUYUR  GEL  SEYİR TERASINDAYIM  YERİNİZDE  YAKIN GÜLTEPEDE  HEM TANISIR  HEM SOHBET EDER  HEMDE  KİMLERİN NE VE  NELER  YAPTIĞINI PAYLAŞIRIZ....
.... SON ZAMANLARDA  YOUTUBE DA  DOLAŞAN BİR VİDEO VAR  Bir Başkan İki Erdoğan (2013) Küfürlü +18 LİNKTE MEVCUT  12  YAŞINDAKİ YEĞENİME İZLETTİM HAYRANI OLDUĞU ADAMI AĞZI AÇIKTA İZLEDİ DAYICIĞIM BU NASIL OLUR  MONTAJ FELANDIR  DEDİ AMA  BİRER  KEZ DAHA İZLETTİM İYİCE AĞZI ACIKTA KALDI BİR ANDA TÜM DÜŞÜNCESİ DEĞİŞTİ  32 YAŞINDAKİ ABİMEDE İZLETTİM ŞAŞA KALDI KEZA O ZATEN BİLİYORDU KİMİN NE  OLDUĞUNU.... HANİ  İZLEYEN YAŞ GRUBU NE  OLURSA OLSUN  VE KİMİN NE  OLDUĞUNU AN-LA-MA-YAN ADAM İÇİNDE  YAPACAK BİR ŞEY YOK  ZİRA  ÜLKEMİZİN  %75 İ CAHİL %15 OKUYAN CAHİL % 8 PARA PARA İLE OKUYAN  % 1 EMEĞİ OKUYUP DAVASI PEŞİNDE KOŞUYOR  % 1  İSE  OKUYAMADAN ÖLÜYOR....
.......
Hasan ALTINİĞNE' Alıntı:
bu konuları sitede konusmak belki yersiz ama,evli olmayan ,kızı veya oğlu belirli bir yaşa gelmemiş kimseler ahkam kesmesin.propaganda yapacaklar başka site bulsunlar.MEHMET YILMAZ kardeşimize de bilgilendirmesi duyarlılığı için teşekkür ederim.
...SAYIN HASAN ÜSTAD(ABİM)  BEN ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATAMIN YAKIN SİLAH ARKADAŞI OLAN BİR  GAZİNİN TORUNUYUM  O MUBAREK ZATI VE ZATLARIN  NELER  ÇEKTİĞİNİ BİRİNCİ AĞIZ OLAN BABAMA AKTARMIŞTIR  BENDE  İKİNCİ AĞIZIM BENİM YÜZLER BİNLERCE ŞEHİD KARDEŞİM VAR SİZ MERAK ETMEYİN  2 YAKIN ARKADAŞIMDA ŞEHİD... (  RUHLARI ŞAD OLSUN)  VEL HASILI KELAM KİMSENİN KİMSEYE AHKAM KESTİĞİ YOK BEN SADECE BUGUN OLDUĞU GİBİ ( KCK TUTUKLULARININ ) ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİYLE SERBEST BIRAKILMA PLANININ HAYATA GEÇİRİLMESİ AREFESİNDE BU TÜR YAZILARIN YERSİZ  GEREKSİZ  OLDUNU VURGULADIM..... BUNDAN SONRA YAZILACAKLARA DA BURADAN YANIT VERMEYECEĞİM SIKINTISI  OLANDA ARAR....YADA MEKANIM BELLİ GELİR  SORU-CEVAP YAPARIZ...  VE  MEMED ABİ YAŞINIZA SAYGIDAN DOLAYI KOVARÇASINA  AH  KAM  KESMENİZE EYVALLAH.....HAYDİN KALIN SAĞLICAKLA SELAM DUA İLE...