annenin kafasını kanattığı yavrular hakkında ??? (Resimli)

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
arkadaşlar bir kuşum 3 kuluçkadır büyüttüğü yavrulardan sadece erkek olanlarının kafasını parçalıyor, ilk kuluçkada bunu farkedince kuşu kuluçkaya yatırmamayı düşündüm ama daha yavruları yeme düşmeden yeniden yumurtladı, bu yüzden 3 seferdir aynı şeyi yapıyor, herneyse artık çıkardım yuvayı, son 5 yavrusundan ikisi erkekti ve eve geldiğimde onları kan içinde buldum, ayırdım yeme düştüler, durumları baya iyi, kafaları hariç, birisinin yarası az diğerinin ise neredeyse tüm kafatası ve kemik görünüyor, buralar yeniden et ile kapanır ve tüy çıkarmı? başına gelen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. tşk.

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Geçmiş olsun yara zamanla kapanacak fakat o bölgede tüy çıkmayan kısımlar olacak aynısı benim başıma geldi genelde en büyük yavrularda olabiliyor ama sonuçta muhabbet kuşlarıda canlı hayvanlardır davranışlarda karakteristik olarak farklılıklar görülebilir

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Yem yiyorsa düzelir bendekide aynısıydı sadece bazen tuhaf davranışlar sergiliyordu

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Benim de tahminim çok yarası olanda iz kalabilr, yem yiyorsa sorun yok. Yaralı bölgelere teramicyn uygulamanız yararlı olacaktır. Saygılar, geçmiş olsun

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
bu durumlarda yavru yuvadan atlamadan anneyi ayırın baba bakar yavrulara büyüyünce yavruları alın anneyi tekrar atın erkeğin yanına tek çare bu .... confusedtw

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Ömer KAANTEKİN' Alıntı:
Benim de tahminim çok yarası olanda iz kalabilr, yem yiyorsa sorun yok. Yaralı bölgelere teramicyn uygulamanız yararlı olacaktır. Saygılar, geçmiş olsun
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
bu durumlarda yavru yuvadan atlamadan anneyi ayırın baba bakar yavrulara büyüyünce yavruları alın anneyi tekrar atın erkeğin yanına tek çare bu .... confusedtw

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kafası çok yara olanın tüyü gelmez

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
bnce yavru oolunca kuşlardan dişiyi ayırın erkek besler dişiyi kuşlar yuvadan atlayınca erkeğin yanına tekrar atarsınız ama yavruları ayırdıktan sonra

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
şöyle bir sorun var dişide erkekte evcil kuşlarım hatta erkek konuşuyor, ikiside çok şımarık, kıskanç sürekli birbirleriyle bile kavga ediyorlar o kadar kıskançlar ki birisi kafese yaklaşınca birbirlerine saldırıyorlar, birçok kez dişiyi erkeğin elinden almak zorunda kaldım, erkek çok korumacı, dişiyi ayırdığım zamanlarda oldu ama yavrular erkeğin umurunda olmadı, şimdi o zaman neden kuluçkaya yatırıyorsun diyeceksiniz, bununda mantıklı bir açıklaması var, yuvayı söksem bile dişi yerde kuluçka yapıyor, ayırsam süreklli birbirlerine ötüyorlar vij vij vij bağırıyorlar, yani çaresiz yuvayı takıyorum ki dişi yumurtlasında kuluçkaya yatsın, ancak o şekilde sessiz duruyor, yavrular çıkıncada yine aynı dert. bu kez ikisinide salmaya koydum biliyorum dişi yine salmaya yumurtlayacak çünkü çiftleşiyorlar. ne yapayım siz söyleyin???