Annenin yavru tüyü yolması

Soner02

Yeni Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
Uyanık
Herkese iyi günler benim muhabbet kuşu yavruların birinin sırtında ki tüyleri yolmuş kanatmış neden olabilir besleyememe olabilir mi erkeğide dövüyor yuvaya sokmuyor aldım erkek ayrı kafeste şu An dişi yuvadan çıkmıyor en küçük yavru 11 günlük 21 günlük de en büyüğü ne yapabilirim acaba yardimci olabilir misiniz

Ömer Keskin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Keskin
Anneyi ayırın başka kafese alın.. Baba tek başına bakar ama babayı iyi besleyin.. Yemini mamasını eksik etmeyin..

Soner02

Yeni Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
Uyanık
Ben de öyle düşünüyorum ama 7 yavru var ve tek kuş bakamaz dedim akşam tekrar babayı bırakayım diyorum yok yine aynı olursa dediğiniz gibi yaparım ama vitamin eksikliği falan olmasın bunun sebebi

Ömer Keskin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Keskin
Ayrıca yavrulara günde en az 2 kere elle besleme yaparsanız babaya çok yardımcı olursunuz.. tek kuş için 7 fazla gelebilir

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Geçmiş olsun. Şu anda bazı arkadaşlarımızın da başında böyle bir dert var.
Benim de 2 çiftim böyle yaptı. Çiftlerimden birinde sadece anne yoldu, diğerinde anne ve baba birlikte yoldular. Yavruları dağıttım diğer takımların altına. Büyük yavrular kurtuldu. Ufak yavrular ise beslenmelerine rağmen bir türlü büyümedi ve maalesef onları kaybettim.