ANTALYA MUHABBET KUŞU ÜRETİMHANEM

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
ANTALYA MUHABBET KUŞU ÜRETİMHANESİ

Nacizane 30 çift ile üretim yapmaktayım. elimde 23 takım iri ingiliz kırması 7 adet yerli takım var.Kuşlarımım çoğunluğu seçmece parçalı renklerdir.Takımlarımın çoğundan bu sene ilk defa yavru alıyorum çok genç takımlar.Herkese bol hayırlı üretimler.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Maşallah Ünal aga, kuşlar ve ortam 10 numara. Sağlıklı ve bol yavrulu üretimler dilerim.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
MaşaAllah, kuşlar 10 numara yerinde, üretimhanesinde cıvıl cıvıl görme zevkini tattım...Hayırlı üretinler Ünal' cım... bye_kiss

Mehmet GÜL

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
GÜL
Maşallah Ünal bey. Tertemiz bir ortam ve bütün titizliğinizle yaptığınız belli. Kuşlarınıza zaten söylenecek söz kalmamış. Hayırlı üretimler diler umarım birgün merkeze yolumuz düşerse ziyaretinize gelmek isterim. Tekrardan hayırlı üretimler.

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Yahya abicim çok teşekkürler siz değerli tecrübeli abilerimizin bilgi paylaşım ve destekleri sayesinde bu işi yapmaya çalışıyoruz.

mehmet hoca

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
çetin
Ünal Kardeşimizin üretimhanesini ve kuşlarını bir kaç gün önce görmek nasip oldu.. Maşallah Maşallah çok titiz ve kaliteli bir arkadaş.. E tabiki bu huyunu kuşları da kapmış ;D onların da maşallahı var.. Göstermiş olduğum çiftlerin yavrularını sabırsızlıkla bekliyorum kardeş bilgin olsun.. Allah nazardan saklasın...