ANTALYA MUHABBET KUŞU ÜRETİMHANESİ

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan

Yeni sezonda yeni üretimhanemdeyim.Yeni üretimhanemde 35 takım ingiliz kırması bu sene çoğunluğu eşe atılmış çiftlerimle üretim yapmaya çalışaçağız herkese şimdiden hayırlı bol yavru dolu bir sezon geçmesi dileğiyle.
Yeni üretimhanem Antalya Dokuma semtinde yolu düşenleri bekleriz ziyaretçilere her zaman kapımız açık.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
MaşaAllah Ünal kardeşim, kuşların harika...Allah bol bereketli üretimler versin...

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Hayırlı olsun yeni üretimhaneniz bol bol yavru almanız dileğiyle

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Ünal Bey hayırlı olsun. Dokumanın neresinde üretimhaneniniz, o tarafa gelince ziyaret etmek isterim.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
ünal bey yeni üretimhaneniz hayırlı olsun sağlıklı ilk günkü gibi temiz üretimli sezonlar dilerim. evdeki 3 çiftimden sonra mahalledeki küçük bir dükkan var oraya geçersem bende bu şekilde tel kafes sistemi düşünüyorum acaba kafeslerinizi hangi kafesciye yaptırdınız ve fiyat konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim tekrar hayırlı olsun...

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Kafesleri antalyada bir arkadaşımdan satın aldım.Özel yaptırdık 50 cm en  40 cm yükseklik ve derinlik en ince teli 1,8 mm ömürlük kafesler tanesi 130 tl ye aldım.Yuvalar 45 lik köşeli tanesi 8 tl ye yaptırıldı.Toplu yaptırmak isteyenlere yardımcı olurum.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Ünal TAN' Alıntı:
Kafesleri antalyada bir arkadaşımdan satın aldım.Özel yaptırdık 50 cm en  40 cm yükseklik ve derinlik en ince teli 1,8 mm ömürlük kafesler tanesi 130 tl ye aldım.Yuvalar 45 lik köşeli tanesi 8 tl ye yaptırıldı.Toplu yaptırmak isteyenlere yardımcı olurum.
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler tekrar tekrar...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ünal aga maşallah tertemiz bir üretimhane, sağlıklı ve bol yavrulu sezon dilerim.

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
gerçekten tertemiz ve çok güzel bir üretimhane herşey düzenli ne nizami şekilde maşallah bol bol yavru alırsınız inş.

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Sağol Günay Usta, Behsat Usta siz ustaların kümesleri kadar profesyonel olmasada kendi çapımızda uğraşıyoruz.Bilgi paylaşımlarınız sayesinde sizleri örnek alıyoruz.Herkese bol hayırlı üretimler.