Antalya yeni başlangıç

baygul

Üyemiz
Adı
FATİH
Soyadı
BAYGÜL
Merhabalar, aslında evimde başlayacağım yeni serüvene bir çift ingiliz başlamak istiyordum ama maalesef bulamadım. Bu dönemde bir arkadaşım dükkanında bakmakta olduğu çiftlerinden bir tanesini hediye edebileceğini söyledi. Renkleri hoşuma gidince kabul ettim. Erkek beyaz ağırlıklı göğüs kısmı hafif açık mavi, dişi ise klasik mavi.  Fena kuşlara benzemiyorlar bakalım evde iyi bir bakımla ne hale gelecekler. Kuşlardan daha önce yumurta alınmamış. Daha eş tutma aşamasındalar sanırım. İşte kuşlarım.. Değerli yorumlarınızı bekliyorum..

Saygılar..

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Hadi aramıza hoşgeldin kardeşim,yardımım dokunacak olursa ofisim ve üretimhanem Meydankavağında beklerim.

baygul

Üyemiz
Adı
FATİH
Soyadı
BAYGÜL
Mustafa bey teklif ve dilekleriniz için teşekkürler, mutlaka bir gün çayınızı içmeye gelirim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah güzel kuşlar güle güle besleyin

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
hayırlı olsun temiz güzel kuşlar inşallah yavrusunu da görürsünüz

baygul

Üyemiz
Adı
FATİH
Soyadı
BAYGÜL
Herkese tekrardan teşekkürler , birsüredir giremiyordum siteye.. Kuşlardan erkek sanırım hazır ama dişi için galiba biraz zaman gerekli. Erkek dişiye çok ilgili ,dişi biraz ilgi göstersede sıkışınca kaçıyor. Zaman zaman öpüşüyorlar bakalım ne zaman tam olarak alışacaklar birbirlerine.

baygul

Üyemiz
Adı
FATİH
Soyadı
BAYGÜL
Çifti ayırdım , ikiside şu anda yeni eşleriyle çok mutlu. İki çiftinde dişileri yuvaya ilgi göstermeye , girip çıkmaya başladılar. Bu arada çift sayısınıda arttırıyorum sanırım ufak bir üretimhane yolda.