Antalya'dan selamlar

slh07

Yeni Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
ÖZKAYA
Merhaba arkadaşlar ben Antalya dan Salih Özkaya
Öncelikle böyle güzel bir PAYLAŞIM sitesi yapanlara ve bilgilerini bizlerden esirgemeyen tüm arkadaşlara Allah(c.c.) hayırlı kuşlar ve bol yavrular nasip etsin... 6 yıl boyunca hemen her tür balığı besledikten sonra kendime bir yıl istirahat verdim:) son 3 aydır kuşlara karşı acayip bir ilgi ve sevgi oluştu. İlk önce dikkatimi cennet papağanları ve golden finch çekti muhteşem renklerine ilgisiz kalmak olmazdı... Kısa bir araştırmadan sonra bu konuda uzman olan aynı şehirdeki Yahya bey ve Yavuz beyi bulmak zor olmadı. Tam aradığımı buldum derken bu siteye (iyi ki) denk geldim yaklaşık bir aydır okumadığım konu kalmadı ve muhabbet kuşunu yeniden keşfettim (jumbo,rainbow,albino ve lutino ) Hangisini seçeceğime bir türlü karar veremedim ,malum kış aylarına girdiğimiz içinde yer sıkıntısı var (oda çok ama sıcak bir tane) şimdi havalar ısınana kadar kendimi avutmak için 2 çift muhabbet kuşu almak istiyorum (jumbo,rainbow,albino,lutino yavru veya damızlık farketmez )Bu konuda yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Az biraz uzun bir giriş oldu kusura bakmayın Şİmdiden herkese teşekkürler ve sağlıklı bol yavrulu günler dileğimle...

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Salih bey merhaba öncelikle aramıza hoşgeldiniz.......
İş değişikliği nedeni ile üretimhanemi komple satmak zorunda kaldım o yüzden henüz elimde 33 çift kadar kuşum var,kuşlarım oldukça sağlıklı ve verimlilerdir arzu ederseniz buyurun gelin elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Tel. 0 532 510 40 48 Mustafa UYAN

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Hoş Geldiniz Güzel Paylaşımlar Dilerim...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Salih bey aramıza hoş geldiiniz, size sitede iyi paylaşımlar dilerim...antalyada görüşelim ve yardımcı olmaya çalışalım...Yavuz abi ilede irtibatı kesme, yüz yüze görüşmeni  tavsiye ederim...ayrıca yeni kümes kuracaksan hazır damızlık değil, kendi menfaatiniz için yavru kuş tercih ediniz...görüşmek üzere  bye_kiss

slh07

Yeni Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
ÖZKAYA
öncelikle herkese teşekkür ediyorum...
kuş secimine gelince o zevk ve bırazda mali durumunuzla alakalı . Bir yerli cıftı 80-100 Tl alabılırsınız ama bır jumbo cıft ıcın 250-1000 TL arasında değişmektedir. Umarım anlatabılmışımdır 
evet Serkan bey yaklaşık bir aydır sitedeki çoğu konuyu özellikle jumbolarla ilgili tüm ilanları okudum neredeyse fiyatlarını biliyorum ve sağlıklı olduktan sonra jumboların istenilen fiyatları hakettiğini düşünüyorum

Salih bey merhaba öncelikle aramıza hoşgeldiniz.......
İş değişikliği nedeni ile üretimhanemi komple satmak zorunda kaldım o yüzden henüz elimde 33 çift kadar kuşum var,kuşlarım oldukça sağlıklı ve verimlilerdir arzu ederseniz buyurun gelin elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
tabi Mustafa bey mutlaka gelmek isterim ama şu aralar önümüzde bayram olduğu için çok yoğun çalışıyorum bayramda sonra kesin olarak gelirim numaranızı aldım iyi günler

Salih bey aramıza hoş geldiiniz, size sitede iyi paylaşımlar dilerim...antalyada görüşelim ve yardımcı olmaya çalışalım...Yavuz abi ilede irtibatı kesme, yüz yüze görüşmeni  tavsiye ederim...ayrıca yeni kümes kuracaksan hazır damızlık değil, kendi menfaatiniz için yavru kuş tercih ediniz...görüşmek üzere 
teşekkürler Yahya bey Antalyadaki tüm arkadaşlarla görüşüp tanışmak ve tecrübelerini dinlemek görmek isterim şimdilik tek sorun havaalanında çalıştığım için bayram sonuna kadar iznimin olmaması en fazla 2 hafta sonra inşallah hepinizle buluşup görüşlerinizi önerilerinizi aldıktan sonra bu işe başlamak istiyorum ayrıca yavru kuşlarla başlama önerinizi de çok doğru buluyorum ama siz daha iyi bilirsiniz ki yeni başlayanlar hep bi sabırsız olurlar ben de bi an önce yumurtadan çıkan küçücük yavrunun bir kaç haftada nasıl tüylenip güzelleştiğini görmek istiyorum hiç şüphesiz bu apayrı bi zevktir onun için bi kaç takım hazır eşi düşünüyorum
Görüşmek dileğiyle hoşçakalın....