Merhaba arkadaşlar ben Antalya dan Salih Özkaya
Öncelikle böyle güzel bir PAYLAŞIM sitesi yapanlara ve bilgilerini bizlerden esirgemeyen tüm arkadaşlara Allah(c.c.) hayırlı kuşlar ve bol yavrular nasip etsin... 6 yıl boyunca hemen her tür balığı besledikten sonra kendime bir yıl istirahat verdim
son 3 aydır kuşlara karşı acayip bir ilgi ve sevgi oluştu. İlk önce dikkatimi cennet papağanları ve golden finch çekti muhteşem renklerine ilgisiz kalmak olmazdı... Kısa bir araştırmadan sonra bu konuda uzman olan aynı şehirdeki Yahya bey ve Yavuz beyi bulmak zor olmadı. Tam aradığımı buldum derken bu siteye (iyi ki) denk geldim yaklaşık bir aydır okumadığım konu kalmadı ve muhabbet kuşunu yeniden keşfettim (jumbo,rainbow,albino ve lutino ) Hangisini seçeceğime bir türlü karar veremedim ,malum kış aylarına girdiğimiz içinde yer sıkıntısı var (oda çok ama sıcak bir tane) şimdi havalar ısınana kadar kendimi avutmak için 2 çift muhabbet kuşu almak istiyorum (jumbo,rainbow,albino,lutino yavru veya damızlık farketmez )Bu konuda yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Az biraz uzun bir giriş oldu kusura bakmayın Şİmdiden herkese teşekkürler ve sağlıklı bol yavrulu günler dileğimle...
Öncelikle böyle güzel bir PAYLAŞIM sitesi yapanlara ve bilgilerini bizlerden esirgemeyen tüm arkadaşlara Allah(c.c.) hayırlı kuşlar ve bol yavrular nasip etsin... 6 yıl boyunca hemen her tür balığı besledikten sonra kendime bir yıl istirahat verdim
Az biraz uzun bir giriş oldu kusura bakmayın Şİmdiden herkese teşekkürler ve sağlıklı bol yavrulu günler dileğimle...