Aöf Bütünleme Sınavı İçin İmza Rica Ediyorum

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
Sevgili Arkadaşlar Açık Öğretim 4. sınıf öğrencisiyim 9 dersten 8 dersten geçip 1 dersten kaldım ve 1 sene beklemem gerekecek.YÖKün verdiği karara göre her üniversite öğrencisinin bütünleme sınav hakkı var. Fakat anadolu üniversitesi sınav yapılacak boş tarih olmadığı gerekçesi ile bütünleme sınavı yapmıyor. aşağıda verdiğim adrese 45 saniyenizi ayırıp imza vermenizi rica ediyorum . Askere gitmem lazım .:) 

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
işletme 4.sınıf 7 dersten 6 sını verdim kalan 1 dersim ff  crying crying bu yüzden seneye güz döneminde mezun olabilecem gıcık oldum yaaa

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Burak SİPAHİ' Alıntı:
işletme 4.sınıf 7 dersten 6 sını verdim kalan 1 dersim ff  crying crying bu yüzden seneye güz döneminde mezun olabilecem gıcık oldum yaaa
1. sınıf laborant veteriner sağlık okuyorum bende
Aynen ya fizyolojiyi veremedim FF

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
9 dersin hepsinden kalsam bu kadar üzülmem ya üç puanla kaldım arkadas ya bizim gibi kaç kişi vardır tek dersten kalan . Anadolü Üniversitesinden bu kararı alıp bütünleme yapmayanların başına bütün kuşlar pislesin emi !  :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Sizin durumunuzda olan çok kişi var. Arkadaşımda aynı durumda. Bir yakınımda geçen seneden kalan tek dersi vardı o tek ders dersler değişince iki ders olmuş. Çok saçma ama olmuş :)

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
evet sistem değişince farkı bir kaç ders daha almak zorunda kaldık neyse hayırlısı dioruz.Dersten kalmak bizim sorumsuzluğumuz fakat hakkımız olan bütünleme yapılmaması başkasının sorumluluğu

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Burak SİPAHİ' Alıntı:

Kalan derslerden 11 mart, 22 mart tarihleri arasında kayıt yaptırıp Mayıs-haziran sınavlarına girerek geçemiyormusunuz? (Yani bahar döneminde) , Niçin seneyi beklemek zorundasınız?

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
her dersi kendi döneminde alıp sınavına girebiliyoruz. Yani bahar dönemindede dersten kalırsan 2014 bahar dönemınde sınavına girebilicez.
ben askere gidecem ben askere gidecem bende gelcem canım bende geleceem ::) abi hiç okumasan mis gibi gidip gelirdim ya yüzdük yüzdük sonuna geldik okulu bırakıpta gidesim gelmiyo.

Onur ÖZTEKÜN

Yeni Üyemiz
Kredili sistemi getirdiler  devrim niteliğinde güzel bir yenilik oldu ; fakat yökün tüm üniversiteler bütümleme sınavı yapmak mecburiyetinde demesini kulak ardı ederek para havuzlarını biraz daha doldurma peşindeler.Yökünde en başından beri haberi var ve sesini çıkarmıyor bakalım nolucak.

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Daha önceleri, bizim lise yıllarımızda da kredi sistem getirilmiş ancak üç dört sene sonra kaldırılmıştı.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Devleti eleştirmek için farklı kafalar çalışıyor elbet. Yok para için vs. diyenler var. En basit örneğiyle açık lise kayıtları normalde 40+5 lirayken son 2 yıldır 20 lira yatırılıyor sadece. Devletin amacı para olsa 40+5 lirayı kaldırmaz 20 lira yapmaz aksine üstüne zam yapardı. Okumanın ve üniye girmenin en kolay olduğu ülkede yaşıyoruz, gerisi öğrenciye kalmış.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Yahya SAYIN' Alıntı:
Kalan derslerden 11 mart, 22 mart tarihleri arasında kayıt yaptırıp Mayıs-haziran sınavlarına girerek geçemiyormusunuz? (Yani bahar döneminde) , Niçin seneyi beklemek zorundasınız?
Yahya abi güz dönemının dersi bir sonraki güz dönemınde alınır. Yani ff gelen dersi bir sonraki güz dönemınde alır. bahar dönemınde değl. AYrıca bağıl sistemi mantıklı kullanılırsa bütünlemeye gerek yok. bened istiyorum ama şu şartlarda olacağını düşünmuyorum.

mucolok

Üyemiz
Adı
Mücahit
Soyadı
KESLER
Ersin DEDE' Alıntı:
her dersi kendi döneminde alıp sınavına girebiliyoruz. Yani bahar dönemindede dersten kalırsan 2014 bahar dönemınde sınavına girebilicez.
ben askere gidecem ben askere gidecem bende gelcem canım bende geleceem ::) abi hiç okumasan mis gibi gidip gelirdim ya yüzdük yüzdük sonuna geldik okulu bırakıpta gidesim gelmiyo.
aynen 4. sınıf son 3 dersim kaldı, hepsi FoFenk!

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Yahya SAYIN' Alıntı:
yahya bey anadolu üniversitesini arıyorum açan yok kasıtlı açmıyorlar  ankaradaki tüm bürolarını aradım yine açmıyorlar açsalar bile açıp hemen kapatıyorlar internettende kesin bir sonuca ulaşamadım bilgi çöplüğü çok yalan yanlış bilgi veren çok yer var ama anladığım kadarıyla güz dönemini bahar döneminde MAALESEF VEREMİYORUZ crying crying

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
Evet o kesin güz dönemi bahar döneminde verilmiyo sadece cd-dc-dd olan notlarını bir dahaki sene almaman için bu sene sonunda genel not ortalaman 2 üzeri olması gerekiyor. FF notu için birşey yapamıyorsun o kesin dier senenin dönemınde alman gerekiyor.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
.. ADALETİM OLMAYAN BİR  ÜLKEDE ADALET  OKUMAYI DÜŞÜNÜYORUM... KİMSE  KİMSEYİDE KANDIRMASIN  ÜNİ HARÇLARINI KALDIRDILAR KREDİLİYE GEÇTİLER KREDİ BAŞINA BU ZAMANA KADAR  KİMLER KAÇ PARA  ÖDEDİ BİR YAZARSANIZ KAR MI ZARAR MI  ÖĞRENMİŞ OLURUZ...
... BU ARADA  İMZA TAMAMDIR ;)

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
bir dönem daha okuyacaksın tek dersten 169+12= 183 tl para yatıracaksın bundan mahrum kalırmı adamlar...
bende aof deyimde oradan biliyorum ;)

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
birilerinin para ödemesi gerekiyor tabi :) bütünleme yapsınlar ben 9 tane sınava gireceklerle aynı kefeye  koyulup onun ödediği kadar sınav parası ödemeye razıyım yeterki bitsin artık .