apartmanda üretim olur mu?

tahaaksoy

Üyemiz
Adı
taha
Soyadı
aksoy
Herkese merhabalar
Acaba apartman dairesinde ara katlarda bir daire kiralanıp içinde üretimhane yaparasam, Muhabbet kuşları komşulara rahatsızlık veriri mi. Komşular ses, koku ne biliyim başka şeyden rahatsız olur mu? Nasıl bir yer tavsiye edersiniz? Saygılarımla

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Çok zorr... Ben apartman dairesinde 9 çifte zor bakıyorum. Ne ışık sistemleri ne perde sistemleri yaptım aklınız şaşar..Yinede ne zaman şikayet gelecek diye hergün bekliyorum valla...

Kadir ÜSLEK

Üyemiz
Adı
Kadir
Soyadı
İŞLEK
merhaba , ben apartmanda üst kat dublex dairede oturuyorum,  dairenin terasında 40 çifte yetecek kadar kapalı bir şekilde  pimapenden ve camları çift cam olacak şekilde kuşlar için yer yaptım ve 14 çift kuşum var, 20 ye yakında yavrum mevcut , kuşların sesi yerin çift cam olmasından dolayı çok çıkmıyor, koku olayı iyi bir havalandırma ve sanibird kuş kumu ile çözülüyor,  Allah'tan en büyük avantajım apartmandaki komşularımızın gerçekten kuş sever olması,.. gerekli tedbirleri aldığın zaman kuş heryerde bakılır bence, ama ilk başta biraz masraf yapman gerekiyor, ve komşularının iyi insanlar olması gerekiyor. saygılar..

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
15 Takım bi odada.Sabahın 6 sıyla başlayıp akşam hava kararana kadar öterler. Oda güney batıya bakıyor ve gün ışığını fazlasıyla alıyor.Yavrular çıktığında ses iki kat artıyor ama düştükçe satılıyorlar.20 Takıma tamamlamak istiyorum ama kaldırmıyor üst ve alt komşuya gittiğimde baktım öyle çok bi ses gelmiyor bide ev en üstün bi altı seslerin çatıdan geldiğini sanıyorlar:).Dışardayken pencereleri açıldığında seslerini duyuyorum ama:)Komşulara bağlı fesat bi kıl malesef çıkabilir ses gelmese de bilirse çok kuş var çekemez.Jumbolar daha az gürültücüdür daha harketsiz kuşlardır ama üretimleride zordur verimi düşüktür.

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Merhabalar yerli ve çek türü besleyecekseniz sıkıntı bende evde bakıyorum 10 takıma yakın çek vardı komşular rahatsız oldular tamamını sattım şimdi show bakıyorum onla biraz daha hantal oldukları için o kadar hareketli değiller ve işin garibi komşular kuş olduğunu bilen dahi yok (bazıları )çünkü temizlik hat safada koku yok kuş kumu kullanıyorum vede 50 ye yakın show var komşulardan sıkıntı yok inşaAllah da olmaz diğer tür çok ses yapıyor bırak komşuyu kuşu seven bir aile olarak biz dahi rahatsız oluyorduk ve ben balkonu kapattırdım balkonda bakıyorum .

tahaaksoy

Üyemiz
Adı
taha
Soyadı
aksoy
Sevgili dostlar verdiğiniz bilgiler için çok sağolun. Bu bilgiler kitaplarda makalelerde zor bulunur. Ancak yaşayarak elde edilir. Sayenizde öğreniyorum. Allah razı olsun sizlerden. O halde show beslemem gerekiyor. Sıra güzel ve kaliteli show damarını  bulmakta. Umarım bu forumda iyi bir show satıcısı bulurum. Peki showları aldım ve çoğalttım diyelim. Alıcısını nerden bulacam. Hemen satılabiliyor mu?