aranıza Yen'i katıldım umarım güzel bir forum ortamı olur saygılarımla

Halim akdağ

Yeni Üyemiz
Adı
Halim
Soyadı
Akdağ
Merhabalar ben Alanya'da yaşıyorum ismim halim hobi amaçlı olarak tek çift çek ve yavru tek olarak beslediğim iki aydan küçük çek yavrum var . İkisi de güzel kuşlar benim gözümde  çüiftimin ilk yavrusu doğdu beş yumurtası vardı şu an üç günlük inşallah devamı gelir diye umuyorum . Foruma üye olduktan sonra da üye olmadan önce de çok değerli bilgiler edindim ve hala da edinmeye  devam ediyorum teşekkürler bu güzel ortam için . İyi forumlar .

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Hoşgeldiniz bende sizin gibi hobi amaçlı besliyordum ama üretim 10 yaşından beri yapıyorum bilgi paylaşım için site ararken bu siteyi buldum çok kaliteli insanlarla tanıştım çok şey paylaştım inanılmaz bilgiler öğrendim Özcan bey ve başkanımızın katkılarıyla moderator oldum hala öğreniyorum tekrar aramıza hosgeldiniz

Halim akdağ

Yeni Üyemiz
Adı
Halim
Soyadı
Akdağ
Ender BAYRAKTAR' Alıntı:
Hoş geldiniz.. Sağlıklı üretimler..
Hoşbulduk öok teşekkürler hepimize sağlıklı üretimler inşallah

Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Hoş geldiniz,
Bol bol üretimler.
Hoşbulduk hepimize bol bol üretimler inşallah
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Hoşgeldiniz bende sizin gibi hobi amaçlı besliyordum ama üretim 10 yaşından beri yapıyorum bilgi paylaşım için site ararken bu siteyi buldum çok kaliteli insanlarla tanıştım çok şey paylaştım inanılmaz bilgiler öğrendim Özcan bey ve başkanımızın katkılarıyla moderator oldum hala öğreniyorum tekrar aramıza hosgeldiniz
Hoşbulduk bende böyle bir ortama katıldığım için çok memnun oldum inşallah böyle güzel bir ortamda baki kalacak bir dostluk kurarız bilgilerinizle kendimi de geliştiririm , sağlıklı bol bol asil kuşlarla dolu güzel üretimleriniz olsun
Özcan DUMAN' Alıntı:
Hoşbulduk
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Aramıza Hoş geldiniz Halim kardeş
Hoşbulduk Selahattin ağabey