arkadaşımla yaptıgımız salmamız :)Yorumlarınızı bekliyorum :)

fırat27

Takipçi Üyemiz
Adı
MEDENİ
Soyadı
ÖZER

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kafes iyi güzel de içindeki zeytinyağı gibi şey ne

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Elinize emeğinize sağlık ama biraz özensiz,derme çatma olmuş gibi geldi bana....

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Murat ALP.' Alıntı:
Elinize emeğinize sağlık ama biraz özensiz,derme çatma olmuş gibi geldi bana....
bana da öyle geldi hiç planlama yapılmamış  + teller kuşlar için uygun değil.

fırat27

Takipçi Üyemiz
Adı
MEDENİ
Soyadı
ÖZER
1.O sarı sıvı ilaçlı su
2.Öğrenci adamız gidipte 200 milyonluk birşey yapamazdım.Bunun tamamı 50 tlye mal oldu.

Kadem Karaman

Üyemiz
Adı
Kadem
Soyadı
Karaman
----- sağlam duruyor, elinize sağlık

--- tellerdeki boşluklar fazla büyük gibi geldi, bir de keşke insan boyunda yapsaydınız daha rahat kullanırdınız,

----- Bunu prorotip olarak düşünün, bir sonrakinin çok daha güzel olması dileği ile  :)

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Medeni ÖZER' Alıntı:
1.O sarı sıvı ilaçlı su
2.Öğrenci adamız gidipte 200 milyonluk birşey yapamazdım.Bunun tamamı 50 tlye mal oldu.
Kastım para değil genç arkadaşım,harcanan emek den ve özenden bahsediyorum.Görüntü 2 gün değilde sanki  1saat düşünülüp,2 saatde de yapılmış gibi.
Burada yazılanlar adam pohpohlamak için değildir,size yol göstermek içindir.O yüzden alınmadan,kırılmadan ve tepki vermeden yorumlardan birşeyler çıkarmaya çalışın.Alınganlık yapıp yazılan yorumları dikkat e almayacaksan buraya yazmanızın veya sormanın bir manası yok zaten,bildiğin gibi devam edebilirsin kardeşim.

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
bu kadar kullandıgınız malzemeden daha guzel ve hos bısey cıkabılırdı.ama elınıze saglık.güle güle kullanın

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Medeni ÖZER' Alıntı:
1.O sarı sıvı ilaçlı su
1. Abi su kabı öyle olmaz o kap full kirlenir. Dışku tüy derken her gün değiştirseniz de hayvanlar mikrop kapar.
2. Kafesin maaliyetiyle ilgili değil fazla düşünülmemiş ve telleri uygun değil sadece onu söylemek istedim

fırat27

Takipçi Üyemiz
Adı
MEDENİ
Soyadı
ÖZER
ben zaten kırılmadım.Bu forumda üye olmamın en büyük nedenlerinden biride bilgi sahibi olmak.Ben her türlü eleştiriye açığım.Bana eleştiri yapılacak ki bende ona göre yeni şeyler üretebileceğim.Sonuçta bu işte yeniyim hayatımda ilk defa salma yaptım.Tabikide yanlışlarım olacak.Özenle uğraşarak yapmaya çalıştıgımız bir iş bu.Elimizden bu  kadar geldi

BU arada tellerin neyi uygun değil ? birde suluk olarak ne kullanabilrim?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Medeni ÖZER' Alıntı:
ben zaten kırılmadım.Bu forumda üye olmamın en büyük nedenlerinden biride bilgi sahibi olmak.Ben her türlü eleştiriye açığım.Bana eleştiri yapılacak ki bende ona göre yeni şeyler üretebileceğim.Sonuçta bu işte yeniyim hayatımda ilk defa salma yaptım.Tabikide yanlışlarım olacak.Özenle uğraşarak yapmaya çalıştıgımız bir iş bu.Elimizden bu  kadar geldi

BU arada tellerin neyi uygun değil ? birde suluk olarak ne kullanabilrim?
3-4 tane bildiğiniz kuş suluklarından takabilirsiniz. Teller kuşların ayağını kesebilit bu yüzden yeşil teller kullanılırsa daha iyi olur

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Medeni ÖZER' Alıntı:
ben zaten kırılmadım.Bu forumda üye olmamın en büyük nedenlerinden biride bilgi sahibi olmak.Ben her türlü eleştiriye açığım.Bana eleştiri yapılacak ki bende ona göre yeni şeyler üretebileceğim
Bu yazdığın,yaptığın kafesden daha güzel ;)

Oğuz Emre ACAR

Üyemiz
Adı
Oğuz Emre
Soyadı
ACAR
Birkaç eksiği var elbet ama ilk projeye göre arkadaş gayet güzel iş çıkarmış. Bizim buradaki petshopların salmalarından çok daha güzel diyebilirim  :)

fırat27

Takipçi Üyemiz
Adı
MEDENİ
Soyadı
ÖZER
arkadaşım yeşil tellerin fiyatları çok fazlaydı.Birde araları çok açıktı.Bu tellerinde araları çok dar ve suluk girmiyor

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Medeni ÖZER' Alıntı:
arkadaşım yeşil tellerin fiyatları çok fazlaydı.Birde araları çok açıktı.Bu tellerinde araları çok dar ve suluk girmiyor
gireceği kadar kesmen lazım abi çünkü bu sulukla olmaz

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Ortada bir emek var iyi veya kötü farketmez zaten ilk kez salma yaptığınıda belirtmiş Sadece Efekan'ın da dediği gibi sulugu düzeltirseniz  daha güzel olur Hayırlı olsun

ErolDSV-ALMAnya

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Baskal
slm,
salmayi biraz yukari kaldirabilirsen senin icin rahat olur,
su icin de Hamster sulugu kullanabilirsin , hem temiz hemde o tellerden ancak Hamstersulugu gecer,
ben kendim kullaniyorum cok memnunum
hadi kolay gelsin

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Erol BASKAL' Alıntı:
slm,
salmayi biraz yukari kaldirabilirsen senin icin rahat olur,
su icin de Hamster sulugu kullanabilirsin , hem temiz hemde o tellerden ancak Hamstersulugu gecer,
ben kendim kullaniyorum cok memnunum
hadi kolay gelsin
ben de öyle düşündüm ama kuşlar hemen alışırlar mı ? diye düşündüm bir kere suyu ucunda damla halinde görünce içiyorlar demişlerdi yani bence de olabilir

ErolDSV-ALMAnya

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Baskal
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
ben de öyle düşündüm ama kuşlar hemen alışırlar mı ? diye düşündüm bir kere suyu ucunda damla halinde görünce içiyorlar demişlerdi yani bence de olabilir
benim salmam 3m uznluk 1,5m genisliginde , sulugu taktigim ilk günü buldu kuslar,
bu salmada rahat bulurlar