Arkadaşlar 100 Adet Kuş İstiyorum Elinde Olan Konuyu ıncelesın.

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
Abilerim iyi günler 1 tane abimiz 100 adet kuş istedi bende bı sıteye sorayım dedım elinde olanlar konuya yorum olarak fiyat yazarsa sevınırm iyi günler.

Ülyas Şen

Takipçi Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
şen
Biraz detaylı bilgi vermelisiniz. 100 Adet yavru mu ? Anaç mı ? Düşünülen fiyat aralığı nedir ? Yerli mi kırık mı ?

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Formdan bir kaç kişi toplu satım yapacaktı. Mesela sn. Günay DÖNMEZ onun bir görüş istersen...

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
İzmir buca dayım hocam genc damızlık 20 çifte kadar kuş çıkartabilirim bilezikli kuşlar hepsi. Numaram imzamda mevcut yada özel mesaj atabilirsiniz.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Yasin kardesim yanlis anlama da bu 100 adet olayi bana tanidik geldi muhtemelen her ay 100 adet cekerim demistir o abi :) 100 adet isteyenler cogaldi izmirde ozellikle, bana da geldi boyle 100 adet fakat 10 liradan, tabi vercegim kisi 12-13 liradan... vs vs. son kullanici ise 25-30 liradan alacak :)
25TL den kirik yavru almak isterse Gunay abi,ben ve bu sitede kaliteli bircok ureticiden bulabilir, kac TL bandinda istedigini yazarmisin

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
Kemal SOYLU' Alıntı:
Yasin kardesim yanlis anlama da bu 100 adet olayi bana tanidik geldi muhtemelen her ay 100 adet cekerim demistir o abi :) 100 adet isteyenler cogaldi izmirde ozellikle, bana da geldi boyle 100 adet fakat 10 liradan, tabi vercegim kisi 12-13 liradan... vs vs. son kullanici ise 25-30 liradan alacak :)
25TL den kirik yavru almak isterse Gunay abi,ben ve bu sitede kaliteli bircok ureticiden bulabilir, kac TL bandinda istedigini yazarmisin
izmir gibi bir yerde olupta muhabbet kuşunu buralarda aramak... hayırlı alımlar diyelim ne diyebilirz bye_happy

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
İzmir'deki 8-10 liralık kuşlardan herkes dersini aldı da o yüzden belki de :)

Piyasayı olabildiğince aşağıya çekmeye çalıştılar fakat direnen direndi. Direnemeyen elindeki kuşları zararına verip (hepsini verdim diye kar yaptığını zannederek) battılar!  Bulun bakalım 10 liraya ilanlarımızdaki kuşları! Zor :)