arkadaslar acil fikirlerinizi bekliyorum

paccman

Üyemiz
odada  benim falza yer olmadıgı için aklıma fikir  geldi kitaplıgın 1  katını kuşlara  bölüyüm diyorum gece  falan ışık alıyo sizce nasıl olur çift  olcaklar
uzunlugu 38 cm
yükseklik:30 cm
en  uzunlugu 30 cm
sice nasıl olur kafesten ön tel yapıcam

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Üretim için ufak ama güzel bir düzenlemeyle olur. Yuvarlağı yan tarafa takarsınız böylece ışıkta alırlar. Ama önemli olan işçiliğin iyi olması :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
çok ufak bence  girişimde bulunma....40*40*40 tavalı üretim kafesleri var  20  lira cıvarında  onlardan edının....veyahut  edinebilirsen en temızı  PVC  kafes......ömürlük valla.....

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
sonucta bu yavrular  buyuyecek değil mi.. ona es alacaksın mecburen...ha ama  yok es almam tek beslıcem dersen uygunn cokta mantıklı bı sekıl  olur...ama  onlarıda yalnız basına  beslemk cok gunah...zulum

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
o dolapta olmaz kuşlar kemirgen hayvanlardır o dolabı kısa zamanda her yerini oyarlar sunta dolap talaştan imal edilmiştir .kuşları tel kafesler var 40+40 yada daha ufakları var onlarda bakman daha saglıklı

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
ufak mı  ??? arkadaşlar nasıl ufak. gayet ideal. 1 çift bile yaşayabilr. için rahat olsun. sitede arama yerine kafes ön tel diye arama yap oradan kafesci arkadaşlarla telefonda görüşüp sipariş verebilirsin. iyi günler

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
senn ıcın temızlıgı zor olacak , kafesın alt tarafına ızgara,cekmece lazım yuvalık ıcın yan tarafını delmen lazm kıtalıgın yoksa onden takacaksan karanlık olacak kafes o yuzden bu kadar sey ıle ugrasmaktan ıse 1 kafes alman en mantıklısı+uretım ıcın cıft atacam dıyorsn kusların ole cok rahatsz edılmemesı lazm sen kıtaplıga kafes yapacam dıyorsn bu da kıtaplıgı ac kapalarda gereklı esyaları alrken kusları rahatsz edecektır guwende hısstmesı acısından kusu

paccman

Üyemiz
yuvalık için  yandan delicem önünü işgal etmicem
kafesim var ama odam çok küçük ondan koyacak yer  yok şuan  beklemedeyim

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
olur Mehmet kardeşim hoş olur neden olmasın ama kafes ön teli sipariş ederken alttan 2,5-3 cm kadar yukarıda kalacak şekilde ölçü alırsın altınada ızgaralı tava yaparsın olur hadi bakalım el emeği herzaman herşeyden değerli

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Hoş ve güzel olur ufak diyen arkadaşlar kafeslerin ölçülerini göz önüne alsın Mehmet kardeşim ince çıtadan bir çerçeve yap altınada bu dolap arkalıkları var çok ucuz yada eski bir dolabın arkasından kes hani o senin dolabının arkasındada vardır kagıt gibi ince muhavvaya benzer malzeme unu çak oldu sana çekmece kagıdını ser koy altına düzenli kagıdı degiştirince sıkıntı olmaz para harcamadan altlıgınıda yapmış olursun saygılar.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Cihan AYTAN' Alıntı:
olur Mehmet kardeşim hoş olur neden olmasın ama kafes ön teli sipariş ederken alttan 2,5-3 cm kadar yukarıda kalacak şekilde ölçü alırsın altınada ızgaralı tava yaparsın olur hadi bakalım el emeği herzaman herşeyden değerli
bencede alt tava şart temizliği zor olur diğer türlü

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ARKADASLAR KİMİ KİŞİLER  HATA YAPARAK  HAYATI ÖGRENIR  KİMİLERİ İSE SORU SORARAK.......BAKINIZ  EĞER  SONSUZA  KADAR  YANLIZ BASINA  BİR MUHABBET BESLEYECEKSEN Kİ BUNU YAPANDAN NEFFRET EDERİM  KİMSENİN  BUNA HAKKI YOK  İDAEL  BİR KAFES  OLUR......LAKİN  DEDİKLERİ GİBİ  MUBİŞLER  KEMIRGEN  YARATIKLAR  ZAMANLA DEFORME  OLUR...ONUN YERINE  VERECEĞİN YİRMİ  LİRAYLA  HEM  ÇİFT BESLEYECEĞİN HEMDE  ÜRETİM YAPABİLECEĞİN  İDEAL ÖLÇÜLERDE BİR ADET  KAFES  ALABİLİRSİN...SENINDE  İÇİN RAHAT OLUR  MUBİŞTE  MUTLU OLUR.......YAZIKTIR TEK BESLEYECEKSEN TAMAM SONUCTA KAFES HAYVANI AMA BİRAZ EL İNSAF BİRAZ VİCDAN......BENDE  BİR  ÇİTF  SHOW  JUMBO VAR  BEN BİLE  ONLARA  ÖZEL  100*45*50  ÖLÇÜLERİNDE BİR  PVC  KAFES  DİZAYN EDİYORUM  Kİ  SUANDA  MECUTTA  OLAN  35*40*40 DURUMLARINDA KAFESTELER....ONA BİLE İÇİM SIZLIYOR..BU  VASITAYLA  TEK BU HAYVANLARI VE DİĞER  HAYVANLARI BESLEYEN  HAYVAN SEVERLERE SESLENİYORUM  SİZ  KİM OLUYORSUNUZ Kİ  ONLARI YALNIZ BIRAKIYORSUNUZ  ONLARI  BUNA SEBEB YADA BAHANE  OLAMAZ.....SATEN KAFES KUSUDA  OLSA DİNEN PEK HOS KARŞILANAN DURUM DEĞİL  YAPTIGIMIZ  Kİ BUNU  COK ARASTIRDIM SORDUM SORUSTURDUM  BİRDE  BUNLARI YALNIZ BIRAKIYORSUNUZ.......AYNI HAREKETİ SİZE  YAPILDIGINI VARSAYARSAK GERİSİNİ DUSUNUNUZ.......LÜTFEN AMA  LÜTFEN  BUNU YAPMAYINIZ ARKADASLAR ETRAFINIZDA YAPAN KİŞİLERDE  VAR  İSEDE  UYARINIZ  EŞ ALMALARINA VESİLE  OLUNUZ....