ARKADAŞLAR ACIL SATILIK TAKIMLAR

selman22

Üyemiz
Adı
SELMAN
Soyadı
TAŞKIN
1 TAKIM JUMBO : DİŞİ 12 AYLIK ERKEKTE 13 AYLIKTIR 1 AGIZ YAVRU ALINMIŞTIR                                    1 TAKIM ERKEK BEYAZLI  ÇEK : ERKEK 14 AYLIK DİŞİ 12 AYLIK 2 AGIZ YAVRU ALINMIŞTIR                                            1 TAKIM ERKEK YEŞİLLİ ÇEK :  ERKEK 9 AYLIK DİŞİ 5-6 AYLIKTIR GENÇ TAKIMDIR                                1 TAKIM ERKEK MAVİLİ ÇEK : ERKEK 10 AYLIK DİŞİ 10 - 12 AYLIK YUVA İLE İLGİLENİYORLAR YUMURTA VEYA YAVRU ALINMAMIŞTIR GENÇ KUŞLARDIR YER EDİRNE / UZUNKÖPRÜ HER İLE GÖNDERİM VARDIR TOPLU OLANA FİYAT GÜZELLİĞİ YAPILIR . GENÇ 20 25 ADET DİŞİLİ ERKEKLİ MUHABBET KUSUYLA TAKAS DÜŞÜNÜLÜR HAYIRLI AKSAMLAR

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Hoşgeldiniz ama kimsiniz nerden katılıyorsunuz size nasıl ulaşılacak bunun gibi bilgileri girerseniz daha çabuk sonuç alıp dikkate alınırsınız.

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
kardeş öncelikle hayırlı olsun lakin kafama takılan bi durum var  kendin yazdıgın yazıya dayanarak  söylüyorum durumlar kötü diyosun  bu nedemek oluyor ya maddi durumdan ötürü yada yer sıkıntısı durumu çekiyosun  eger maddi sıkıntın sa neden para yerine hala takasa giriyosun  yer sıkıntısıysa  zaten elinde kuş var sıkıntı yasıyosun satıp sıkıntını gıderecegıne yıne takas yapıp kuş alıyosun  icon_think icon_think confusedtw confusedtw

Selman TAŞKIN' Alıntı:
EDİRNELİYİM 19 YAŞINDAYIM HOBİ OLARAK EVDE 4 TAKIM OLARAK BESLEMEKTEYİM DURUMLAR KÖTÜ OLDUGU İÇİN SATMAKTAYIM FOTOGRAF YÜKLEYEMEDİM BANA BU ADRESTEN ULAŞABİLİRSİNİZ http://www.facebook.com/profile.php?id=100004394762764
GENÇ 20 25 ADET DİŞİLİ ERKEKLİ MUHABBET KUSUYLA TAKAS DÜŞÜNÜLÜR HAYIRLI AKSAMLAR  ?

kuşlara genç kuşlar diyosun kendin genç kuş arıyosun yokmu resim iki konu açmışsın    senin elindekiler bile daha 14 aylık en büyüğü  ne aradıgından eminmisin ?

selman22

Üyemiz
Adı
SELMAN
Soyadı
TAŞKIN
BİZİM BURALARDA  TAKIM KUS ARAYAN FAZLA YOK VE ELİMDE 3 TAKIM ÇEK 1 TAKIM JUMBO VAR DEMİŞTİM GENELDE KİMSE BÖYLE  4 TAKIMA FAZLA PARA VERMİYOR AMA 20 25 ADET GENÇ KUŞ DEDİM O KUŞLARIDA BÖYLE UFAK OLDUGUNDAN İLGİ VAR VE CABUK SATILIR DİYE TAKAS OLUR DEDİM MADDİ DURUMLAR KÖTÜ O YÜZDEN SATMAKTAYIM HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM HAYIRLI AKSAMLAR