ARKADAŞLAR ACİL YARDIM

matemater

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Dinckal
Arkadaslar dişi kusum yuvada yavrularına bakmıyor.. dun ve bugun 2 tanesi oldu.. kalan yavrulardan 1 tanesini az once elime aldım yavru buz gibi olmus kursakları dolu ama ısıtmıyor herhalde ne yapabilirim yardım lutfen...

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Kardeş öncelikle geçmiş olsun. Kursakları doluysa yavru kuşlar hasta ve ölüm soğuğu girmiş demektir. Eğer kursakları boş ve yarım olsaydı bir şekilde anne hasta ve kuşlara bakmak istemiyor veya anne kuşun, yavru kuşların hasta olduklarını hissettikleri için yaşamalarını istemiyor diyebilirdik. Yavru kuşları boylama yap. Belki çözüm olur. Kuşlarında iştahsızlık, kabarma ve kuruma durumu söz konusu mu? Ayrıca ölen yavrular kaç günlük ve tüy durumları nasıl? Bunları belirtirsen tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Bir de geçmiş konulardan yavru ölümleri konularını incelemeni tavsiye ederim. Tekrar geçmiş olsun.

matemater

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Dinckal
Bülent bey çok teşekkür ederim bilgi verdiginiz için yavruların en buyugu 9 gunluk henuz tuyleri bile yok sayılır.. benim yapabilecegim birsey var mıdır acaba????

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Yavru ölümleri konularını tekrar bir gözden geçir derim. Farklı ilaç ve farklı bakım uygulamaları var. Bu arkadaşlarla iletişim sağla. Çözüm önerilerini dinle. Bu arada temizlik ve havalandırmaya daha bir önem göster. Tekrardan geçmiş olsun.