ARKADAŞLAR ALACAĞIM JUMBOLAR NASIL ?

Meto55

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Metin
Soyadı
Özkurt

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Birebir kardeş aynı kuluçka asla tavsiye edilmez.
O iki taneyi çok beğendiyseniz alın ama yanlarına 2 tane ayrı eş alın 1 değil 2 çiftiniz olsun. Anne oğul veya baba kız olsa çaprazlama yapıyorlar ama aynı anne baba kardeş......

Yazık size bir şey olmaz diyen satıcıyı bu konuda daha bilgili bir şekilde cevap verecek üyelerin ustalarına HAVALE ediyorum.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Canan NUMAN' Alıntı:
O iki taneyi çok beğendiyseniz alın ama yanlarına 2 tane ayrı eş alın 1 değil 2 çiftiniz olsun. Anne oğul veya baba kız olsa çaprazlama yapıyorlar ama aynı anne baba kardeş......

Yazık size bir şey olmaz diyen satıcıyı bu konuda daha bilgili bir şekilde cevap verecek üyelerin ustalarına HAVALE ediyorum.
bende hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum.yavruları özürlü dogar.
eskiden benim dişi kuşun erkegi ölünce,annesi yavrusu ile çiftleşmiş 1 tane yavru çıkartmıştı.yavrusuda kan bagı oldugu için gagası yamuk bir şekilde özürlü dogmuştu.fazla yaşamadı zaten.bu sebeble kan bagı olmamasına dikkat edin..

Meto55

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Metin
Soyadı
Özkurt
bnde kan bağı olduğnda eş olmazlar die bilyrm ama satıcı öyle dedkten snra bi sorm dedm teşekkrler

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Canan NUMAN' Alıntı:

+111