ARKADAŞLAR Bİ BAKARIMISINIZ_??

ozgur1

Takipçi Üyemiz
arkadaşlar üretim haneme kuşlarım için müzik koymak istiyorum.Ama elektrik çekme gibi bi şansım yok.Bu yüzden bildiğiniz şarjlı radyo varmı şöle şarjı çok iyi giden ben izmir büyükşehir belediyesinde çalışıyorum.mesai saatlerim 8:00-17:00 arası daha sonra ewdeyim.bu saatler arasında müzik çalıcak.bilgisi olan varmı....
iyi forumlar...

ozgur1

Takipçi Üyemiz
Özgür PARMAKLI' Alıntı:
arkadaşlar üretim haneme kuşlarım için müzik koymak istiyorum.Ama elektrik çekme gibi bi şansım yok.Bu yüzden bildiğiniz şarjlı radyo varmı şöle şarjı çok iyi giden ben izmir büyükşehir belediyesinde çalışıyorum.mesai saatlerim 8:00-17:00 arası daha sonra ewdeyim.bu saatler arasında müzik çalıcak.bilgisi olan varmı....
iyi forumlar...
arkadaşlar şarjı çok iyi giden radyo markası varmıı_???

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
egerki kullanmadigin mp3player ve hoporlor varsa onlari bu konuda degerlendirebilirsin

ozgur1

Takipçi Üyemiz
Özgür MADEN.' Alıntı:
egerki kullanmadigin mp3player ve hoporlor varsa onlari bu konuda degerlendirebilirsin
yok kardeşim ol keşke bana şarjlı lazım üretim hanemde elektrik yok şarjlı ışıldak var birde şarjlı radyo lazım...

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Özgur abi boyle zor bulabilirsin ama hafta tatillerinde form.kipa ya gidip guzel bir sey bulabilirsin..