ARKADAŞLAR BIR BAKABILIRMISINIZ?

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
herkese ıyı forumlar arkadaslar benım jumbo erkegımde bır sıkıntı var onu paylasmak ve bılgı almak ıstedım..
yaklasık 2 haftadır kusum kabarıyor fazla hareket etmıyor.... kuşum duzenlı olarak yemını mamasını, herseyı yıyor fakat yıne kabarıyor. acaba sıkıntısı nedır fıkrı olan var mıdır_?

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Kuşunuzun resmini eklerseniz resim üzerinden daha net bilgi aktarımı olacaktır.Kuş tüy değişimi yada soğuk algınlığı v.s olmuş olabilir....Resim üzerinden konuşmak daha net ve çözümcül olacaktır....

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşun fotosu buysa sorun yok büyüdüğünden olabilir jumbolar genellikle böyle olurlar kabardıklarından değil. Biraz da büyüdüğü için artık oyuncu özelliklerini bırakıp jumbo özelliklerine bürünmüş olmalı. Bu özellik biraz daha ağır abi olmaktır. İyi forumlar

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Anladım hocam teşekkür ederim inşallah öyledir diğer kuşlar hareketli olunca bu çok sessiz ve kabarık duruyor diye hasta zannettim

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hasan ALAGÖZ' Alıntı:
Anladım hocam teşekkür ederim inşallah öyledir diğer kuşlar hareketli olunca bu çok sessiz ve kabarık duruyor diye hasta zannettim
Ben teşekkür ederim