Arkadaşlar bu kuşlar kaçak getirilmiş olabilir mi.?(ANKARA)

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
ÇOK ONCELERDEN BEN DE ALMIŞTIM  BOYLE AMA ELIMDE 1 TANE KALMADI BEN SENIN YERINE OLSAM DIREK URETICIDEN ALIRIM .5 LIRA FAZLA VERIRIM IYISINI ALIRIM
UCUZ ETIN YAHNİSİ KARA OLUR.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
almak için demedim kuşların durumu hakkında sıkıntı var bunun önüne geçmek adına bişeyler yapmak lazım.

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Adam ya ithal etmiş yada dolaşıp kasa kuşlarını toplamış 13 liradan veriyo. Dopingli kuşu hareketli iyi diye alıyosun 3 gün sonra sabah bi kalkıyosun ayaklar havada....

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
toptancı da olabilir... İzmir kuş pazarından 8-10 liraya toplayıp Ankarada 13 liradan satıyordur. Al-Sat yaparak üreticilerden çok daha fazla para kazanan toptancılar var.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Şu hayvanları tıkış tıkış yapması içimi okadar çok acıtıyorki yazık yav

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
rabbim bunların hesabını sorar. toptancı da olsa ithal de olsa 3-4  kafes fazla alıp kuşları biraz olsun rahat ettirmeyen zihniyete ne denir? yazık günah. içim parçalandı

polat_pool

Üyemiz
Adı
polat
Soyadı
bostancıoğlu
Büyük bir ihtimal pakistan izmirden de alsa bu fiyatlara satamaz sanmıyorum büyük resmi ithalatçılarda çekoslavak kasa fiyatı 20 lira

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
BU KUŞLAR İTHAL KAÇAK GETİRİLİYOR VE UCUZ YOLLA SATILMAYA ÇALIŞILIYOR BU İLANLARA İTİBAR ETMEMEK LAZIM.. neeee