Arkadaşlar buda benim Paşa'm:)

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Merhaba arkadaşlar, buda benim ingiliz kırığı kuşum. Adı paşa,henüz 3 kelime söylüyor maşallahlarınız eksik etmeyin.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
O zaman annesine çekmiş. Böyle şeyler kuşlarda da oluyor. Görünüm yerli. İngiliz kanı da taşıyor demek ki. Yine de çok güzel bir kuş. MAŞALLAH.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
O zaman annesine çekmiş. Böyle şeyler kuşlarda da oluyor. Görünüm yerli. İngiliz kanı da taşıyor demek ki. Yine de çok güzel bir kuş. MAŞALLAH.
Sağol Efekancım. Cİnsinden pek anlamam aslında fakat iri bir kuş.

Oğuz Emre ACAR

Üyemiz
Adı
Oğuz Emre
Soyadı
ACAR
Maşallah. Kuşlarımızın adı da, görünüşü de aynıymış. Benimki de bunun aynısının göğüs kısmı mavi olanı :) Ve benimki de 3 kelime söylüyor şimdilik.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
maşallah çok güzel bir kuş benm kuşda böyle :D Ama bnmki yaş olarak biraz daha büyük ve dişi konuşamıyor ve göğüs tarafında mavilik var .. :D

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bendede var buna benzeyen çok yaramaz bıcırık bişey ama bizimki resmen geveze baya konuşuyor maşallah. Vedat Bey saolsun ondan almıştım güzel eğitmiş.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Bendede var buna benzeyen çok yaramaz bıcırık bişey ama bizimki resmen geveze baya konuşuyor maşallah. Vedat Bey saolsun ondan almıştım güzel eğitmiş.
Benimkide egitim asamasinda. Henuz 2 aylik 2 ayda uc kelime ogrenmesi cok net konusamasada fena sayilmaz:) düşündüğüm sey 1, 5 yasina kadar egiticem sonra yanina es alicam.