arkadaşlar cevaplarınız benim için önemli...

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
dişi kuşun gagası kahverengileştikten sonra tekrar beyazlama gıbı oluyor ya bu donemde dısı kusum hala yuva ıle ılgılı duruyor ıcınde yatıyor falan yumurtlaması ıcın illa kahverengı olmasımı lazım..???

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Onur ÖZDEMİR' Alıntı:
dişi kuşun gagası kahverengileştikten sonra tekrar beyazlama gıbı oluyor ya bu donemde dısı kusum hala yuva ıle ılgılı duruyor ıcınde yatıyor falan yumurtlaması ıcın illa kahverengı olmasımı lazım..????
Bunlara ( dişideki cere renklerine) fazla takılmayın...YUmurtlaması için illa kahverengi olacak diye bişey yok...

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Bunlara ( dişideki cere renklerine) fazla takılmayın...YUmurtlaması için illa kahverengi olacak diye bişey yok...+1

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
daha önce forumda görüp hatırladığım kadarıyla oluyormuş böyle şeyler dişinin çeresi beyaz iken de yavru veren olmuş...
ben böyle hatırlıyorum ama daha bilgili üstadlar bilgilendirecektir hayırlı üretimler.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
çünkü benim dikkatimi çekti dişi hala yuva ile ilgili ama biraz durgun nedenini bilmiyorum ötüyor yem yiyo o şekilde sorunları yok bu konuda düşüncleriniz?durgunluk sebebi yumurta hazırlığı olabilir mi?

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
kahverengi den sonra beyazlasa dahi yumurta yapabilir.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
durgunluğunun sebebi ne olabilir üstadlar..?