arkadaşlar dişi erkeğinin gagasını parçalamış bi bakın gagası iyleşirmi

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
arkadaşlar iki yavrusu olan eşplerim birbirleriyle kavga etmiş ilk defa oldu halbuki çok uyumlu görünüyorlardı dişi kuş erkeğin gagasını parçalamış nerdeyse bide ayağının etli kısmını kanatmış tendirdiot sürdüm ayağına mikrop kapmasın die şimdilikte erkeği ayırdım erkeğin gagsına bi bakın geçermi önemli birşey teşkil edermi??
http://d1301.hizliresim.com/15/z/jlbrb.jpg

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
YAVRUYU QAYLAŞAMAMAKTAN DEĞİL
ERKEK KIZGINLAŞMIŞ
MUHTEMELEN DİŞİYLE ÇİFTLEŞMEK İSTEDİĞİNDEN , DİŞİDE YAVRULARA ZARAR GELMEMESİ İÇİN YAPMIŞTIR.

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
Mert AYDIN' Alıntı:
YAVRUYU QAYLAŞAMAMAKTAN DEĞİL
ERKEK KIZGINLAŞMIŞ
MUHTEMELEN DİŞİYLE ÇİFTLEŞMEK İSTEDİĞİNDEN , DİŞİDE YAVRULARA ZARAR GELMEMESİ İÇİN YAPMIŞTIR.
peki gagası geçermi mert bey morelim baya bozuldu erkeği yanından ayırdım yavruları 2 tane zaten dişi bakar değilmi tek başına

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
gagasında fazla hasar yok üzülmeyin
yem yiyebildiği süreece sıkıntı olmaz ve anne tek başına 2 yavruya rahatlıkla bakabilir..

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
Eyüp AKBIYIK' Alıntı:
erkek yavru beslemek için yuvaya gidince dişi kuş yavrularını kıskanıp erkeği dövmuş erkeği yanından al derim yoksa dişi ölduru onu
aldım aldım eyüp bey dişi yavrularını büyüttükten sonra tekrar birleştirsemmi kuşları yoksa eşlerini ayırsammı acaba

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Eczaneden teramisin yada silverdin al bu iki merhem yaraların hızlı iyileşmesini sağlar. ayrıca fiyatları da çok ekonomiktir. geçmiş olsun.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Gagasının orası kırık kalabilir ama sorun teşkil etmez gibi inşAllah. Dişi yavrulara bakabilir erkeği yavrular büyüdükten sonra erkeğı birleştirebilirsiniz ama gözetim altında tutarak yanına atın.geçmiş olsun.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Ayırmanız iyi olmuş . Ciddi bir yara gibi görünmüyor .anne tek başına yavrulara bakabilir . Çok geçmiş olsun

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
çok sağaolun arkadaşlar yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için