oktay aykut
Uzman Üyemiz
arkadaşlar sitemizde ender alp ismiyle üye görünen bu arkadaş geçen hafta benden kuş almak için irtibata geçti kendisiyle anlaştık aldığı kuşların tutarı 600 liradır ücretimi haftaya pazartesi salı günü maaşımı alınca vericem abi dedi bizde karşımızdakini kendimiz gibi bildik itimat ettik kuşları verdik ödeme günü gelince bu arkadaş kullanmakta olduğu 0530 780 17 76 nolu telefonunu vede kullanmakta olduğu facebook hesabını kapatarak ortadan kaybolmuştur eğer bu arkadaş hakkında bilgisi olan veya tanıyan varsa bildirmesini rica ediyorum .bide bu tür insanların başka arkadaşlarada yapmaması adına bu durumu sizlerle paylaştım şimdi aranızda ya arkadaş parasını almadan nasıl kuş verdin neyine güvendin falan şeklinde yorum yapacaklar çıkacaktır bu durum başıma geldi bir kere iyi niyetimizden mi desem karşımızdakini kendimiz gibi bildiğimizdenmi desem oldu iştebi kere en azından bundan sonra kimseyi kandırmasın bu kişi şimdi bu kişinin resmini vede verdiğimkuşların bir kısmının resimlerini paylaşıcam belki bi tanıyan veya daha önce muhattap olmuş bir arkadaş çıkar aramızda ayrıca gösterdiği duyarlılık için başkanımız selahattin abiyede buradan çok teşekkür ediyorum bir notum bu kişinin paramı yollamazsan savcılığa suç duyurusunda bulunucağımıda belirteyim
Uploaded with ImageShack.us