ARKADAŞLAR ENDER ALP İSİMLİ ÜYEYİ TANIYORMUSUNUZ TÜM ARKADAŞLARA DUYURULUR

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
arkadaşlar sitemizde ender alp ismiyle üye görünen bu arkadaş geçen hafta benden kuş almak için irtibata geçti kendisiyle anlaştık aldığı kuşların tutarı 600 liradır ücretimi haftaya pazartesi salı günü maaşımı alınca vericem abi dedi bizde karşımızdakini kendimiz gibi bildik itimat ettik kuşları verdik ödeme günü gelince bu arkadaş kullanmakta olduğu 0530 780 17 76 nolu telefonunu vede kullanmakta olduğu facebook hesabını kapatarak ortadan kaybolmuştur  eğer bu arkadaş hakkında bilgisi olan veya tanıyan varsa bildirmesini rica ediyorum .bide bu tür insanların başka arkadaşlarada yapmaması adına bu durumu sizlerle paylaştım şimdi aranızda ya arkadaş parasını almadan nasıl kuş verdin neyine güvendin falan şeklinde yorum yapacaklar çıkacaktır bu durum başıma geldi bir kere iyi niyetimizden mi desem karşımızdakini kendimiz gibi bildiğimizdenmi desem oldu iştebi kere en azından bundan sonra kimseyi kandırmasın bu kişi şimdi bu kişinin resmini vede verdiğimkuşların bir kısmının resimlerini paylaşıcam belki bi tanıyan veya daha önce muhattap olmuş bir arkadaş çıkar aramızda ayrıca gösterdiği duyarlılık için başkanımız selahattin abiyede buradan çok teşekkür ediyorum bir notum bu kişinin paramı yollamazsan savcılığa suç duyurusunda bulunucağımıda belirteyim

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Erdem Demir

Üyemiz
Derhal savcılığa dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bu aşamada avukat desteğine ihtiyacınız olursa seve seve yardımcı olurum. Saygılar.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
geçmiş olsun abi keşke parayı almadan göndermeseydin insanlar çiğ süt emmiş ne çıkacağı belli olmuyor.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
geçmiş olsun Oktay abi
sanırım dün bana telde bahsettiğin konuydu bu?
için rahat olsun abi
tel ve net kayıtları telekominikasyon başkanlığından talep edildiğinde (savcılık tarafından) tespit edilebiliyor
hayırlısı bakalım belki hatasını anlar dicem ama:(((
kısa bi süre bekle bakalım bi sonuç çıkacakmı...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
geçmiş olsun abi keşke parayı almadan göndermeseydin insanlar çiğ süt emmiş ne çıkacağı belli olmuyor.
Gökhan oluyor işte :(((
zaten Oktay abi gibiler (gerçekten iyi niyetli insanlar)
karşısındaki şahsı kendi gibi düşündüğü için güveniyor:(

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Mert AYDIN' Alıntı:
Gökhan oluyor işte :(((
zaten Oktay abi gibiler (gerçekten iyi niyetli insanlar)
karşısındaki şahsı kendi gibi düşündüğü için güveniyor:(
mert kardeşim sen beni tanıyorsun az çok aynen dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Oktay abi geçmiş olsun.inşallah bir an önce sonuçlanır.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ender ALP
Yeni-1-Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı
Toplam İleti: 11
Profili Görüntüle  Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)

Ynt: Yavru Jumbo Arıyorum.
« Yanıtla #4 : 19 Aralık 2013, 22:58:18 »
Alıntı yaparak yanıtlaAlıntı
evet sevgili dostlar aranan kan Oktay AYKUT abimiz tarafından karşılanmıştır. inanın ben bu kadar tok ve fiziği düzgün, renkleri muhteşem muhabbet hiç beslememiştim. resimden 100 kat daha güzeller buna inanın. fiyat olarak zaten böyle kalite kuşlar için yemin ederim bedava. beslemek isteyipte fiyatından dolayı alamayan arkadaslarımız var ise direk vakit kaybetmeden oktay abimize ulaşsınlar. çok büyük bir fırsat benden tavsiyedir size. oktay abi burdan sana bir kez daha teşekkür ediyorum. bir abi şevkati ile yaklaştın bana kendine alır gibi bana seçip yolladın allah senden bin kere razı olsun. kuşları izlemeye doyamıyorum :)

Oktay AYKUT abimizin satış ilanı aşşağıdadır iletişime geçebilirsiniz.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,24978.0.html

bu üye bu ay üye olmuş ve iki satış ilanı vermiş ve senin kuşları aldıktan sonra bu yorumu yapmış, hayırlısı bakalım abi

BU LAFIMDA ORTAYADIR!!!
İŞTE O YÜZDENDİR Kİ YENİ ÜYE OLAN VE HEMEN SATIŞ İLANLARINA BAŞLAYANLARA KARŞI TİTİZ VE TEMKİNLİYİMDİR BEN
KİMİN NE OLDUĞU BELLİ OLMUYORKİ
BU SİTE BU KADAR ÇOK ÜYESİ OLDUĞU İÇİN BULUNMAZ BİR SATIŞ PAZARIDIR
ACEMİ VE DENEYİMSİZ ÜYELERİMİZ SİZ SİZ OLUN DİKKAT EDİN DERİM BEN.....

coro

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Coro
Öncelikle geçmiş olsun. Benden de aynı şekilde istedi, son anda buluşamadık,direkten dönmüşüm. Yerinin İstanbul Küçükçekmede'de olduğunu öğrendim, hatta buluşacaktık fakat aksilik çıktı benden kaynaklı.

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Şimdi bu çocuk nasıl olsa bir süre sonra her şeyin meydana çıkacağını, rezilliğinin şerefsizliğinin ortaya çıkacağını, isminin sağda solda dolandırıcı diye geçeceğini BİLMİYOR MU ? Ne insanlar var arkadaş, hadi kimse umurunda değil kafanı kaldırıp bi yukarıya da mı bakmıyorsun, bundan sonra ki hayatında nasıl başını yukarı kaldırıp rahat rahat bakacaksın?

diyadin

Yeni Üyemiz
Adı
metin
Soyadı
kaya
çok geçmiş  olsun böyle insanlar nasıl içi rahat dolaşabiliyor şaşıyorum.

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Abi geçmiş olsun yazıklar olsun böyle insanlara allah ıslah etsin...

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
geçmiş olsun abim etraf adi insanlarla dolmuş dikkatli olmak lazım.