ARKADAŞLAR ENDER ALP İSİMLİ ÜYEYİ TANIYORMUSUNUZ TÜM ARKADAŞLARA DUYURULUR

hsynpolat

Üyemiz
Adı
Omer
Soyadı
Yasin
abi biz herkesi kendimiz gibi biliyoruz ya ondan kaybediyoruz. benim başıma 2 kez geldi biri bayan biri erkekti bu yapanların.  bence eski kullandığı telefon numarasını polis bi tanıdığınız varsa ona verin diğer tüm bilgilerini sizin önünüze sersin. mutlaka bi irtibat yakalanır bu şekilde.  inşallah paranızı alırsınız geçmiş olsun.

sakir

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
turan
Çok geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda bulunup hak ettiği cezayı alır.

gastrapod

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
KAPLAN
Erdem DEMİR' Alıntı:
Derhal savcılığa dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bu aşamada avukat desteğine ihtiyacınız olursa seve seve yardımcı olurum. Saygılar.
Abi 10 numarasın valla, bende aynısını oktay abiye soyledim umarım dilekceyi en kısa zamanda yazar ve sende ona destek olursun...

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
Oktay abi geçmiş olsun çok üzüldüm inan....son konuşmamızda bu tür konuları konuşmuştuk bu başına gelen ilk olay değilki iyi niyetinden kaybediyorsun.gerçekten çok üzüldüm...abi bu arada kuşları senmi gönderdin yoksa senden mi gelip aldı  ? gönderdiysen hangi şehire gönderdin ???

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
ALLAH EVİNİ BAŞINA YIKSIN OCAĞINA ATEŞ DÜŞÜRSÜN ALDIĞI PARA KEFEN PARASI OLSUN CEHENNEMDE SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNSÜN  NE OLUYOR LAAAN FETHULLAH HOCAYA TAKILDIK GALİBA..:D  :( :(

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ABİ PARAYI HESABA KUŞU SONRA BUNDAN SONRA BÖYLE YAPALIM HEDİYE ETTİĞİN JUMBO İÇİNDE TEŞEKKÜRLER....

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Oktay abi geçmiş olsun.bunun gibi şerefsizler yüzünden iyi niyetli insanlarımız hep zarar görüyor.bencede savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun..tekrar geçmiş olsun.

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Oktay bey öncelikle çok geçmiş olsun ancak her zaman paranın ya tamamı yada bir kısmı alınıp öyle gönderilmeli diye düşünüyorum ürünler. Muhtemelen her insanın bir eşref saati vardır o an kitlenirsiniz sizede öyle bir durumda denk geldi demekki birde iyi niyetinizden parayı sorun etmediniz. Sonuç olarak sizin bir miktarlık kuşunuz gitti yenisi illaki gelicektir ancak merak etmeyin o kişi ömrü boyunca o veballe hiç bir tarafını doğrultamaz. Siz gereken işlemleri yapmak istiyorsanız ki yapmalısınız yapın da sonra Allah'a havale edin o kimsenin malını kimsede bırakmaz. Kendi düşen ağlamaz. Birde çocuk bu yaşta böyle ise ileride mazallah. Tekrar geçmiş olsun, Saygılarımla.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hüseyin POLAT' Alıntı:
bence eski kullandığı telefon numarasını polis bi tanıdığınız varsa ona verin diğer tüm bilgilerini sizin önünüze sersin.
eskidendi o işler hüseyin bey.
şimdi yemiyo artık:((

Ahmet Erkan

Yeni Üyemiz
Oktay bey öncelikle geçmiş olsun diliyorum size,umarım bir daha böyle insanlarla karşılaşmazsınız.
Ben hobi amaçlı üretim yapan ve 5 adet çift muhabbet kuşu olan bir insanım,ilk muhabbetlerimi alırken açıkcası profesyonel anlamda üretim yapıp satmayanlara veya iyi kuş vermeyenlere kızıyordum.Yalnız lütfen burada ki profesyonel anlamına dikkat çekmek istiyorum,çünkü kendisini üretici zannedip bir kuşun cinsiyetini bile ayırt edemeyen elemanlar gördüm maalesef,bunu resimden değil kuşun kendisini gördüğü halde ayıramayan insanlardan bahsediyorum.Bu veya benzeri sitelerde dolaşırken,yetiştiricilik konusunda bilgi birikimimi geliştirme gayreti içerisinde şunu gördüm ki adamlar haklı.Şimdi böyle olaylara bakınca adam bin bir emekle iş yapmış,yüreğini açmış bu işe ama gel gör ki elemanların bazıları bu bin bir emekle elde edilen sonuçları yok sayıp insanların iyi niyetlerini suistimal ediyorlar.
Ben ki dediğim gibi hobi amaçlı yapıyorum bu işi ve her sabah 6.30 da kalkıp yemlerini,sularını tazeliyorum,akşam eve gelince gene aynı işlemi yapıyorum,benim 5 çiftim için bile bu yorucu olurken kim bilir kaç çifti olan insanlar nasıl bir emek harcıyorlar ?
Burası fani bir dünya bugün varız yarın yokuz,bakarsınız bu satırları bitirirken aranızda olamaya bilirim,vadem dolmuş olabilir.O nedenle bu tip ufak işlerin içine girmemek gerekiyor,değmez,bu dünyadan diğer tarafa mal,mülk götüren olmadı ve olmayacakta.
Ben Trabzonlu olup Kütahya'da yaşayan bir insanım burada kaliteli kuş bulmak imkansıza yakın,gerçi benim kuşlarımın da kaliteli olduğunu söylemek zor,kötünün iyisini bulmaya çalıştım.Malum büyük şehirlerden uzak olunca iyi kuşa sahip olmak neredeyse imkansız.Bu kadar güzel kuşlar yetiştiren ve bunları emeklerinin karşılığı bile olmasa 3-5 kuruşa satan arkadaşlardan kuş alırken bir kez daha düşünün,nice emek olduğunu bu işin içinde ve bu emeğin parayla kesinlikle ödenemeyeceğini. Şunu da düşünün,herkes sizler gibi büyük şehirlerde yaşayıp,sağlıklı,güzel kuşlara sahip olamıyor.Bunun kıymetini bilin ve dürütce bu işe sarılan arkadaşların emeklerini çalmayın.

Sevgi ve Saygılarımla

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Ahmet ERKAN' Alıntı:
Oktay bey öncelikle geçmiş olsun diliyorum size,umarım bir daha böyle insanlarla karşılaşmazsınız.
Ben hobi amaçlı üretim yapan ve 5 adet çift muhabbet kuşu olan bir insanım,ilk muhabbetlerimi alırken açıkcası profesyonel anlamda üretim yapıp satmayanlara veya iyi kuş vermeyenlere kızıyordum.Yalnız lütfen burada ki profesyonel anlamına dikkat çekmek istiyorum,çünkü kendisini üretici zannedip bir kuşun cinsiyetini bile ayırt edemeyen elemanlar gördüm maalesef,bunu resimden değil kuşun kendisini gördüğü halde ayıramayan insanlardan bahsediyorum.Bu veya benzeri sitelerde dolaşırken,yetiştiricilik konusunda bilgi birikimimi geliştirme gayreti içerisinde şunu gördüm ki adamlar haklı.Şimdi böyle olaylara bakınca adam bin bir emekle iş yapmış,yüreğini açmış bu işe ama gel gör ki elemanların bazıları bu bin bir emekle elde edilen sonuçları yok sayıp insanların iyi niyetlerini suistimal ediyorlar.
Ben ki dediğim gibi hobi amaçlı yapıyorum bu işi ve her sabah 6.30 da kalkıp yemlerini,sularını tazeliyorum,akşam eve gelince gene aynı işlemi yapıyorum,benim 5 çiftim için bile bu yorucu olurken kim bilir kaç çifti olan insanlar nasıl bir emek harcıyorlar ?
Burası fani bir dünya bugün varız yarın yokuz,bakarsınız bu satırları bitirirken aranızda olamaya bilirim,vadem dolmuş olabilir.O nedenle bu tip ufak işlerin içine girmemek gerekiyor,değmez,bu dünyadan diğer tarafa mal,mülk götüren olmadı ve olmayacakta.
Ben Trabzonlu olup Kütahya'da yaşayan bir insanım burada kaliteli kuş bulmak imkansıza yakın,gerçi benim kuşlarımın da kaliteli olduğunu söylemek zor,kötünün iyisini bulmaya çalıştım.Malum büyük şehirlerden uzak olunca iyi kuşa sahip olmak neredeyse imkansız.Bu kadar güzel kuşlar yetiştiren ve bunları emeklerinin karşılığı bile olmasa 3-5 kuruşa satan arkadaşlardan kuş alırken bir kez daha düşünün,nice emek olduğunu bu işin içinde ve bu emeğin parayla kesinlikle ödenemeyeceğini. Şunu da düşünün,herkes sizler gibi büyük şehirlerde yaşayıp,sağlıklı,güzel kuşlara sahip olamıyor.Bunun kıymetini bilin ve dürütce bu işe sarılan arkadaşların emeklerini çalmayın.

Sevgi ve Saygılarımla
Ahmet bey güzel bir yazı yazmışsınız ancak özellikle kalınla belirttiğim kısma katılmıyorum. Bir çok iyi üretici arkadaşımız elindeki ama damızlık ama yavru kuşları çok fazla olduğu zaman istendiği taktirde farklı illere göndermektedir. 10 kuş beslemek yerine 6 yada 4 kuş beslersiniz ama kaliteli kuş beslersiniz. Artık gönderim olayları çok çok kolaylaştı, umarım istediğiniz kalitedeki kuşları beslemeyi Allah sizlerede nasip eder Saygılarımla.

Sertaç Arslan

Üyemiz
Adı
Sertaç
Soyadı
Arslan
Çok geçmiş olsun abicim.
Bu gibi durumlar insanların iyi niyetine ve temiz kalbine yaralar bırakıyor nefret
Ne olursa olsun o iyi niyeti hiç birimiz kaybetmeyelim.

Para yok, emek gitti belki ama insanlık her zaman 1 adım öndedir diye düşünüyorum.

Gereken hukuki işlemleri sonuna kadar yaparak bu gibi kişileri ifşa etmekte diğer çakallara (kusura bakmayın) örnek olur.

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Sertaç ARSLAN' Alıntı:
Çok geçmiş olsun abicim.
Bu gibi durumlar insanların iyi niyetine ve temiz kalbine yaralar bırakıyor nefret
Ne olursa olsun o iyi niyeti hiç birimiz kaybetmeyelim.

Para yok, emek gitti belki ama insanlık her zaman 1 adım öndedir diye düşünüyorum.

Gereken hukuki işlemleri sonuna kadar yaparak bu gibi kişileri ifşa etmekte diğer çakallara (kusura bakmayın) örnek olur.
çok doğru konuşmuşunuz savclığa vericem ben bu şahsı hazırlıkları yapıyorum avukatla konuştum kendi ayaklarıyla gelicek o benim ayağıma inşallah  bu işler okadar kolay ve basit değil

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
ABİCİM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ..BU SEKTÖRDE DE İNSAN OLMADIKTAN SONRA HEM ÜRETİCİ İÇİN HEM MÜŞTERİ İÇİN ÇAKAL ÇOOOOKK.İSTEYEN KIZABİLİR.ADAM HASTA KUŞU SATIYOR, BASKA YUVADAN CEKTİGİ YUMURTAYI ALTINA KOYUP SATIYOR.ALTINA 12 TANE YUMURTA KOYUP SATISI CAZİP HALE GETİRİYOR.YAVRULKU VERİYORUM BAK DEYİP YAVRU BÜYÜYÜNCE FARKLI CİNS VE ÖZELLİKLERDE CIKIYOR.AMA SENİN DURUM BİRAZ FARKLI SAYET ARKADAŞ ÇIKIP ALDIGINIZ KARSILI PARAYI ÖDEMEZSE BU DÜPEDÜZ DOLANDIRICILIKTIR.DERHAL EN YAKIN CUMHURİYET BAŞSAVCILIGINA GİDEREK ŞİKAYET DİLEKÇESİ VER.TELEFON KAYITLARINDAN VE ELİNDEKİ ESGALDEN ŞAHSA ULAŞIRLAR.BİRDE ŞAHİTİN VARSA ONUDA YANINDA GÖTÜR.GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN ÜZÜCÜ BİR OLAY.

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Doğan YILMAZ' Alıntı:
ABİCİM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ..BU SEKTÖRDE DE İNSAN OLMADIKTAN SONRA HEM ÜRETİCİ İÇİN HEM MÜŞTERİ İÇİN ÇAKAL ÇOOOOKK.İSTEYEN KIZABİLİR.ADAM HASTA KUŞU SATIYOR, BASKA YUVADAN CEKTİGİ YUMURTAYI ALTINA KOYUP SATIYOR.ALTINA 12 TANE YUMURTA KOYUP SATISI CAZİP HALE GETİRİYOR.YAVRULKU VERİYORUM BAK DEYİP YAVRU BÜYÜYÜNCE FARKLI CİNS VE ÖZELLİKLERDE CIKIYOR.AMA SENİN DURUM BİRAZ FARKLI SAYET ARKADAŞ ÇIKIP ALDIGINIZ KARSILI PARAYI ÖDEMEZSE BU DÜPEDÜZ DOLANDIRICILIKTIR.DERHAL EN YAKIN CUMHURİYET BAŞSAVCILIGINA GİDEREK ŞİKAYET DİLEKÇESİ VER.TELEFON KAYITLARINDAN VE ELİNDEKİ ESGALDEN ŞAHSA ULAŞIRLAR.BİRDE ŞAHİTİN VARSA ONUDA YANINDA GÖTÜR.GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN ÜZÜCÜ BİR OLAY.
hemde 3 tane şahit var kuşları verip te para almadığımı gören sağolsun site üyelerimizden avukat erdem demir arkadaşımız gerekli yardımda bulunuyor şikayet dilekçemizi hazırlıyor bir iki güne bu ödemeyi gerçekleştirmezse savcılığa müracaat edicem zaten gereken yapılıcak inşallah

Erdem Demir

Üyemiz
Oktay AYKUT' Alıntı:
hemde 3 tane şahit var kuşları verip te para almadığımı gören sağolsun site üyelerimizden avukat erdem demir arkadaşımız gerekli yardımda bulunuyor şikayet dilekçemizi hazırlıyor bir iki güne bu ödemeyi gerçekleştirmezse savcılığa müracaat edicem zaten gereken yapılıcak inşallah
Savcılık şikayeti için gerekli araştırma ve belgeleri şu anda temin ediyoruz. Dilekçemizi hazırlayıp en kısa zamanda suç duyurusunda bulunacağız. Soruşturma sürecinin ardından kovuşturma süreci başlayacak ve yargılama yapıp gerekli cezalandırma sağlanacaktır. Oktay Bey ile yaptığımız görüşmelerde bunun bir maddi beklenti olmadığını sadece bunu yapan şahsın cezalandırması amacını taşıdığında hem fikiriz. Hakkaniyetin yerini bulması adına gerekli tüm işlemlere bizzat destek vereceğim.