ARKADAŞLAR ENDER ALP İSİMLİ ÜYEYİ TANIYORMUSUNUZ TÜM ARKADAŞLARA DUYURULUR

E

elaziz2316

Guest
    Geçmiş olsun. Umarım adı soyadı doğrudur ve kullandığı telefon kendi adınadır. Bu tür dolandırıcılığı yapanlar asla gerçek isim kullanmazlar. Kullandıkları telefonlarda sahte isimlere kayıtlıdır. İnşallah müspet bir sonuça ulaşabirsiniz.

gastrapod

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
KAPLAN
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Geçmiş olsun. Umarım adı soyadı doğrudur ve kullandığı telefon kendi adınadır. Bu tür dolandırıcılığı yapanlar asla gerçek isim kullanmazlar. Kullandıkları telefonlarda sahte isimlere kayıtlıdır. İnşallah müspet bir sonuça ulaşabirsiniz.
o numarayı bir kere kullansın yeter, zaten resmide var coook kolay olacak bu şahsın bulunması:)))

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Erdem DEMİR' Alıntı:
Savcılık şikayeti için gerekli araştırma ve belgeleri şu anda temin ediyoruz. Dilekçemizi hazırlayıp en kısa zamanda suç duyurusunda bulunacağız. Soruşturma sürecinin ardından kovuşturma süreci başlayacak ve yargılama yapıp gerekli cezalandırma sağlanacaktır. Oktay Bey ile yaptığımız görüşmelerde bunun bir maddi beklenti olmadığını sadece bunu yapan şahsın cezalandırması amacını taşıdığında hem fikiriz. Hakkaniyetin yerini bulması adına gerekli tüm işlemlere bizzat destek vereceğim.
erdem bey size çok teşekkür ediyorum yardımlarınızdan ötürü derler ya hayır görünen işlerde şer şer görünen işlerde hayır vardır belki maddi bi kayba uğradım ama avukat erdem demir gibi bir dost kazandım ayrıca bana destek olan bir sürü arkadaşımın vede dostumun olduğunu gördüm başkanımız selahattin abiye zaten hiç değinmiyorum kendisi her türlü desteğini benden esirgemedi ondanda allah razı olsun daha ne isterim benim bu kadar arkadaşım dostum varmış çoğunu tanımıyordum bile bir çoğuyla tanışmaya vesile oldu bu olay her şey maddiyat değil benim için maddiyat olsa zaten parayı almadan kuşları yollamazdım her işte bi hayır vardır sağlık olsun yanımda olan bütün arkadaşlara çoookkkk teşekkür ediyorum hepiniz çok sağolun

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Abi geçmiş olsun Erdem'in yardımıyla işi çözeceğinden eminim. İnşallah mağduriyetin bir an önce giderilir.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Çok geçmiş olsun. İyi niyetinizden dolayı sizi tebrik ederim herkes ettiğini bulur çoğu insanda sizde olan güven ve iyi niyet malesef ki pek yok. Hak mutlaka yerini bulur bu dünyada olmasa öbür dünyada orada nereye kaçacak kul hakkının hesabı sorulurken acaba.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı:
geçmiş olsun bu angutu bulup falakaya yatırıp videolarını fotolarını siteye koymak lazım smileki
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim Mehmet Bey süper fikirmiş gülmekten öldüm : alkisd

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
CANIM ABİM SEVGİLİ ÜSTADIM İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM KEZA SENİ NE DENLİ ÇK SEVDİĞİMİDE BİLİRSİN ABİM  BANADA AŞAĞIDAKİ ÖZEL MESAJI GÖNDERMİŞTİ BENDE BİLMEDİĞİMİ YAZMŞTIM

Ender ALP
Yeni-1-Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Toplam İleti: 11

Profili Görüntüle Çevrimdışı

(Konu Yok)
« Alıcı: Karahan UZUN. : 20 Aralık 2013, 01:45:05 »
Alıntı yaparak yanıtlaAlıntı YanıtlaYanıtla Bu iletiyi silSil
karahan bey feshanede kredi kartı ile hazır mama alabileceğimiz yerler olurmu acaba ?
      .... SANIRIM TİPİNE BAKINCADA BİRAZ ÇOCUK GİBİME GELDİ ERGEN DÖNEMİNDE HERALDE.

Kİ  SENİ  ÇOK İYİ ANLIYORUM ABİM BENİDE  AYNI MİKTARDA DOLANDIRMIŞLARDI  RABBİ TEALA HİÇ BİR ŞEYİ KARŞILIKSIZ BIRAKMAZ EMİN OL....

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Merhabalar oktay abi.bu numarasını vermiş olduğunuz elemanın numarası android işlemcili telefonlarda adaffix diye rehber bulucu bir program var oradan bu numarayı sorgulattım mehmet ali isimli birisinin kullandığı görünüyor.ender alp değilde mehmet ali ismi üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim. Ve bu ender alp isimli kişinin profilini incelediğimde 2 tane muhabbet kuşu satış ilanı vermiş.2 resimde de eli görünüyor.diğer insanlardan ayırt edici özellik olarak işaret parmağındaki tırnağının kırık olduğu görünüyor.buda suçu izleyeni daha kolay ayırt etmek için bir delil :) birde sana tavsiyem bu numara hangi operatöre aitse o operatör de bir tanığın vasıtasıyla numarayı kime verdiklerini görüp söyleyebilirler ama bunun için tanıdık olması şart.adli dava açarsan savcılık kendisi bulur zaten.inşallah hayırlısıyla paranı alırsın.saygılar..

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Bu konuyla ilgili gelişmeleri en başından beri takip ediyoruz Gelişmelerle ilgili son durumu oktay kardeşimizin yapmasını bekliyoruz
selahattin abi bu gün durum  netleşicek o zaman son gelişmeleri paylaşıcam abi bu arada benden desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çooooookkkkkk teşekkür ediyorum

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Abi geçmiş olsun umarım gereken cezayı alır.
Ama sistem öyle olmuşki hırsızı suçüstü yakaladı polis dükkanımızda,polise kafa attı,silah sıktı polis dükkanımızda hırsıza.Fakat hırsızlar bizden önce çıkıp gitti.Ceza almadılar.
2.olayda İnternet sitemden çalıntı kartla 3750tl lik alışveriş yapıldı,faturalar kargo imzaları tc noları bulundu adamları verdik mahkemeye,ama serbest kaldılar giren gene bize girdi.
Bu 2 olay artık hukuk sistemimize güvenimi sarstı..
Adamları bulup kişisel adaletimizi uygulamakta aile sahibi olmamız sebebiyle bize zor gelir..
Bu sebepten umarım bulupta cezalandırılır.

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
arkadaşlar hepinize merhaba bu gün bu olayı çözüme kavuşturduk konuya muhattap olan ender alp isimli arkadaş yaptığı hatayı anlayıp bir yakınına beni aratarak iletişime geçtiler benden aldığı 6 adet kuşun 5 tanesini geri yollamak vede ölen kuşun zararını karşılamak suretiyle bu konuyu çözüme kavuşturduk başından beri yanımda olup bana destek veren başkanımız değerli büyüğümüz selahattin abimize ve tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu iş hepimize ders olsun bundan sonra tanımadığımız kişilerden kuş alırken görmeden almamak lazım satarkende parasını almadan kuş vermemek lazım

Sertaç Arslan

Üyemiz
Adı
Sertaç
Soyadı
Arslan
Oktay AYKUT' Alıntı:
arkadaşlar hepinize merhaba bu gün bu olayı çözüme kavuşturduk konuya muhattap olan ender alp isimli arkadaş yaptığı hatayı anlayıp bir yakınına beni aratarak iletişime geçtiler benden aldığı 6 adet kuşun 5 tanesini geri yollamak vede ölen kuşun zararını karşılamak suretiyle bu konuyu çözüme kavuşturduk başından beri yanımda olup bana destek veren başkanımız değerli büyüğümüz selahattin abimize ve tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu iş hepimize ders olsun bundan sonra tanımadığımız kişilerden kuş alırken görmeden almamak lazım satarkende parasını almadan kuş vermemek lazım
Abicim olayda zararının giderilmesine çok sevindim.
Umarım Allah bizi bu tarz insanlardan uzak tutar.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Mert AYDIN' Alıntı:
geçmiş olsun Oktay abi
sanırım dün bana telde bahsettiğin konuydu bu?
için rahat olsun abi
tel ve net kayıtları telekominikasyon başkanlığından talep edildiğinde (savcılık tarafından) tespit edilebiliyor
hayırlısı bakalım belki hatasını anlar dicem ama:(((
kısa bi süre bekle bakalım bi sonuç çıkacakmı...
Güveniniz tam olsun kesin bulunur. Çok büyük geçmiş olsun. Tüüüüüüüüüüüü bu kadar mı düştüler diyesim geliyor.

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Bir Kuş İçin Yapılırmı Be Ayıp Yazıklar Olsun Böyle İnsanlara 1 Kuş Çalıyorsun bukadar Değerli Abi ve Abla Kardeşlerimizi Kaybetmeye değermi Böyle İnsanların Nasıl bir Kişilği Var Hiç Çözemedim geçenlerdede Aynı Durum Oldu O Sonuçlandımı Bilmiyorum ama Bu Arkadaşın resmi de Var