ARKADAŞLAR FAN HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

ozgur1

Takipçi Üyemiz
ARKADAŞLAR BAŞLIKDA YAZDIĞIM GİBİ BAHÇEMDE ÖNCEDEN ODUN KOYDUĞUMUZ ODAMI ÜRETİM HANE HALİNE GETİRDİM Bİ BANYO BÜYÜKLÜĞÜNDE DİYEBİLİRİM ARKADAŞLAR BURAYA HAVALANDIRMA İÇİN FAN ALICAM ÖNEREBİLİCEĞİNİZ Bİ FAN BOYUTU VARMI ACABA VE BURAYI KIŞIN NASIL ISITIRIM KUŞLARIMIN ÖLMEMESİ İÇİN...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

ozgur1

Takipçi Üyemiz
Özgür PARMAKLI' Alıntı:
ARKADAŞLAR BAŞLIKDA YAZDIĞIM GİBİ BAHÇEMDE ÖNCEDEN ODUN KOYDUĞUMUZ ODAMI ÜRETİM HANE HALİNE GETİRDİM Bİ BANYO BÜYÜKLÜĞÜNDE DİYEBİLİRİM ARKADAŞLAR BURAYA HAVALANDIRMA İÇİN FAN ALICAM ÖNEREBİLİCEĞİNİZ Bİ FAN BOYUTU VARMI ACABA VE BURAYI KIŞIN NASIL ISITIRIM KUŞLARIMIN ÖLMEMESİ İÇİN...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
arkadaşlar bilgisi olan yokmu yaaa...

oktaykoc

Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
koç
SELAMLAR ISI YALITIMI HAKKINDA TAVSIYEM ICERIDEN GUZELCE STRAFOR KAPLAMAK FAYDALI OLABILIR...HAVALANDIRMA ICIN ISE IKI ADET 20W YETERLI OLACAKTIR DIYE TAHMIN EDIYORUM BIRI ICERIDEKI HAVAYI DISARI ATACAK BIR DIGERI DISARDAKI TEMIZ HAVAYI ICERI VERECEK...BEN BU SISTEMDE HAREKET EDIYORUM DAHA ETKILI ÇÖZÜMÜ OLAN ARKDASLARIM İLLAKİ VARDIR...ALLAH KOLAYLIK VERSIN...

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu

http://www.guctay.com.tr/urun-detay.asp?id=19

Otomatik panjurlu fan, çalışmadığında kapanarak soğuk havanın girişini engeller.
Fanın havayı dışarı atabilmesi için hava girişininde olması gerekir. Bunu sağlamak için biri içeri, diğeri dışarı bakan iki fan kullanabilirsiniz.

Staraforla yalıtıp, elektrikli yağlı radyatörle ısıtmanız en stabil ısıyı elde etmenizi sağlar. Kömürlü sobanın tehlikelerinden de uzak kalınmış olunur.