Arkadaşlar Herkes buraya baksın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Arkadaşlar fırat demircinin vermiş olduğu çek yerli kırması kuşun resmini vermişti onu ilanda yayınladı ve anlaştık aldım fakat dedi ki show jumbo var bilezikli onun resmini bana gönderdi dedi ki buda var ona da tamam dedim kuşlar izmir den mersin e gelecek dedik otobüsle gönderdi fakat gece yetiştiklerinde dişi olan çek-yerli kırması yaşıyordu erkek ölmüştü fakat kemikleri sayılıyordu hayvanın yeni ölmüş bir kuşa benzemiyordu çünkü kemikleri sayılıyor arkadaşlar herkes bundan sonra alacağı kuşa ve insanlara dikkat etsin buda bana bir ders oldu.

Bugün aradım telefonu açtıktan sonra sesimi duyduktan sonra abi biri arıyor dedi kapattı bir daha da aramadı.Allah insanları ıslah etsin...

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Mehmet DİKBAŞ' Alıntı:
Arkadaşlar fırat demircinin vermiş olduğu çek yerli kırması kuşun resmini vermişti onu ilanda yayınladı ve anlaştık aldım fakat dedi ki show jumbo var bilezikli onun resmini bana gönderdi dedi ki buda var ona da tamam dedim kuşlar izmir den mersin e gelecek dedik otobüsle gönderdi fakat gece yetiştiklerinde dişi olan çek-yerli kırması yaşıyordu erkek ölmüştü fakat kemikleri sayılıyordu hayvanın yeni ölmüş bir kuşa benzemiyordu çünkü kemikleri sayılıyor arkadaşlar herkes bundan sonra alacağı kuşa ve insanlara dikkat etsin buda bana bir ders oldu.

Bugün aradım telefonu açtıktan sonra sesimi duyduktan sonra abi biri arıyor dedi kapattı bir daha da aramadı.Allah insanları ıslah etsin...
İmkan varsa kuşları görüp almak en iyisi. Ismarlama kuş alımlarında bu tür sıkıntıların çıkması olasıdır. Başınıza gelen şeye üzüldüm. Allah insanları ıslah etsin. 3 kuruş için düştükleri hale bak... yazıkkk..

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
öyke bir şey yaptıysa allah ıslah etsin aldığı parayı yiyemesin, ben o adamın sağlam ayakkabı olmadıüını 1,5 yıldır aynı kuşu satmaya çalışmasından anlamıştım

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
ben günahını almak istemiyorum fıratın ama birşey dikkatimi çekti her seferinde farklı  kuş satıyor ve hepsinin altında aynı açıklamayı yapıyor yok eş tutmadı yok şu yok bu hep aynı yorumu yapıyor bende ingiliz dediği erkek kuşu sormuştum yolla bana otobüsle demiştim sonra bu ayrıntılar dikkatimi çekti ve geri dönüş yapmamıştım demekki size denk getirmiş usta geçmiş olsun.işte bundan sonraki parolamız herzaman denilen bi söz olsun BAKMADAN GÖRMEDEN KUŞ ALMAYALIM kim olursa olsun hemde babamızdan bile :)

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
bi ilanda evde yer sıkıntısı diyor diğerinde askere gidicem diyor :) yinede günahını almayalım şöylede düşünmek lazım hocam kuşlar öldükten bir süre sonra kurur iyice ;) başka kuş alan ve kandırılan varsa yazar umarım

amurata

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AKŞEN
bende üretici ve satıcıyım. ancak benden ısrarla şehir dışına göndermemi isteyenlerin okumasını çok isterim bu konuyu. bilemezsin sonuçta canlı bu. sağlam gönderirsin ölür yolda. en güzeli alan içinde satan içinde görerek kuşun başında pazarlıktır. ucuz diye aldanıp resimden kuş almanın zararları.

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
daha önce satış yaptığı bir üyenin yorumu da bu http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,24518.msg327051.html#msg327051

iki tarafı da dinlemek lazım ama fırat bey başka bir forumda 45 tl ye satışa çıkardığı mavi ingilizi ( ki ingiliz değil hobici olmama rağmen rahatlıkla söylerim )  burda 90 tl ye sattıktan sonra benim güvenim azalmıştı kendisine yoksa daha önce ki bir ilanı için görüşmüştüm.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Ercan YAŞAR' Alıntı:
daha önce satış yaptığı bir üyenin yorumu da bu http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,24518.msg327051.html#msg327051

iki tarafı da dinlemek lazım ama fırat bey başka bir forumda 45 tl ye satışa çıkardığı mavi ingilizi ( ki ingiliz değil hobici olmama rağmen rahatlıkla söylerim )  burda 90 tl ye sattıktan sonra benim güvenim azalmıştı kendisine yoksa daha önce ki bir ilanı için görüşmüştüm.
iki tarafıda dinlemek lazım diyosunuz ama adam aradım telefona çıkmıyor diyor bari telefona çık da yolda ölmüştür ben bu durumu sana anlatmıştım bu konuda mesuliyet almam de be adam, ayrıca sağlıklı kuş 30 saat de yol gitse yine bişey olmaz bak yanında gönderdiği diğer kuş sapa sağlam gitmiş o yolu...

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
siz haklısınız veya haksızsınız demedim ki hala yorumumu savunuyorum iki tarafın dinlenmesi lazım.

fırat beyin beni de rahatsız eden bir tutumu oldu ki bundan da yorumumda bahsettim.

ayrıca taşınan eşya değil canlı ki sapasağlam insanlar bile bir anda gidiyor.

geçmiş olsun tekrar yalnız size haksızsınız demedim. belirtmek istedim

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Ercan YAŞAR' Alıntı:
siz haklısınız veya haksızsınız demedim ki hala yorumumu savunuyorum iki tarafın dinlenmesi lazım.

fırat beyin beni de rahatsız eden bir tutumu oldu ki bundan da yorumumda bahsettim.

ayrıca taşınan eşya değil canlı ki sapasağlam insanlar bile bir anda gidiyor.

geçmiş olsun tekrar yalnız size haksızsınız demedim. belirtmek istedim
kardeş konuyu açan ben değilim arkadaş yapılana üzüldüm o kadar sonuçta hepimizin başına gelebilir piyasada il dışına gönderim yapanlarda sağlam kuş yerine ölü kuş gönderen çok .... var sende kuş arıyorsun sana tavsiye dikkat et görmeden hayvana dokunmadan alma...

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
kardeş konuyu açan ben değilim arkadaş yapılana üzüldüm o kadar sonuçta hepimizin başına gelebilir piyasada il dışına gönderim yapanlarda sağlam kuş yerine ölü kuş gönderen çok .... var sende kuş arıyorsun sana tavsiye dikkat et görmeden hayvana dokunmadan alma...
yapılana herkes üzülmüştür ve olana ben orda iki taraftan baktım ki hemen yargılamayalım diye doğrudur çoktur ölü kuş yollayan. evet benimde arayışım var ama büyük ihtimal görür ve dokunurum kuşa o yüzden yakın iller yazdım. ve açık konuşacağım kuşun değerinden az istiyorsa bir üretici veya hobici sıkıntı vardır zaten az çok piyasa belli

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
fıratın profilinden en son aktif olduğu zamana baktım bugün saat:09.42 yazıyor
ama hala cevap vermemiş
yeni ölmüş kuşla 1-2- gün once ölmüş kuş arasındaki fark belli olur
önemli değil mehmedim haram edersin olur biter, böyleleri deşifre olsun yeterli.
3-5 kuruşa tenezzül eden insanlar, zavallı insandır...
yazık, hatasını düzeltmezse bu konuyu güncel tutun deşifre olsun bu kişi

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,24518.msg327051.html#msg327051

bu başlıkta ilker çay
fırat için ''gözü kapalı kuş alabilirsiniz' diyor!!!

fırat bu dişiyi neden göstermedin bana bunuda alırdım güzel kuş maaşallah hayırlı satışlar.Arkadaşlar bu kardeşimizden kuşları gözünüz kapalı alabilirsiniz.Ben fırat kardeşimde bir tane İngiliz erkek aldım ve şuan çok memnunun daha eş tutmadı ama tutacağına kesinlikle eminim...

acaba ilker bey fıratla samimimi?
veya aynı kişimi?
(aklıma geldi sadece)

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Mert AYDIN' Alıntı:
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,24518.msg327051.html#msg327051

bu başlıkta ilker çay
fırat için ''gözü kapalı kuş alabilirsiniz' diyor!!!

fırat bu dişiyi neden göstermedin bana bunuda alırdım güzel kuş maaşallah hayırlı satışlar.Arkadaşlar bu kardeşimizden kuşları gözünüz kapalı alabilirsiniz.Ben fırat kardeşimde bir tane İngiliz erkek aldım ve şuan çok memnunun daha eş tutmadı ama tutacağına kesinlikle eminim...

acaba ilker bey fıratla samimimi?
veya aynı kişimi?
(aklıma geldi sadece)
sitede o kadar danışıklı dövüş varki kimin kim olduğunu bilemiyorsun, ama 3-5 kuruş için değmez ya böylelerini allah ıslak etsin...

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Arkadaslar dstuk bir tongaya herkes bu isi yapiyor burda onemli olan durust serefli haysiyetli yapmaktir boylelerini cikatacaksiniz aciga kalmasin yatacak yerleri olmasin dunden beri arayacak sozde biri ariyor dedi kapatti kapatis o kapatis yaziklar olsun oyle inssnlara ....

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Mehmet DİKBAŞ' Alıntı:
Arkadaslar dstuk bir tongaya herkes bu isi yapiyor burda onemli olan durust serefli haysiyetli yapmaktir boylelerini cikatacaksiniz aciga kalmasin yatacak yerleri olmasin dunden beri arayacak sozde biri ariyor dedi kapatti kapatis o kapatis yaziklar olsun oyle inssnlara ....
Konuyu takip ediyorum da başıma gelse neler hissederdim dedim. İnsanlara güvenin kalmadığına mı üzüleyim, Giden parama mı üzüleyim , Kandırıldığıma mı diye bir sürü ey sıraladım kendi kendime. Şimdi yanına kar kalmış gibi düşünsede hem bu dünya da hem ahirette çıkar acısı. Tekrar çok geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...