ARKADAŞLAR İÇERİ BUYRUNN..

ozgur1

Takipçi Üyemiz
KUŞLARIM KIZIŞMIYOR DEMİŞTİM HATIRLARSANIZ ARKADAŞLAR
HER GÜN BELİRLİ SAATLERDE MÜZİK DİNLETMEYE BAŞLADIM VE İLERİ DERECEDE ÖTEREK BİRBİRLERİNE YAKLAŞTIKLARINI GÖRDÜM GALİBA KENDİMCE ÇÖZDÜM SORUNU.
NOT:MÜZİK NE ALAKA:d

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
sitede bazı arkadaşlarımızın evet kuşlara müzik dinlettiklerini duydum radio çalanlar felan var. ama ne derece etkili bilmiyorum.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hayvanlara huzur veriyor ve kuşlar sese karşılık olarak coşuyor. Benim dedemin 50 ineği vardı. Dedemin ağılında müzik hiçbir zaman kapanmazdı. Hele süt sağım zamanında. İnekler de gerçekten karşılığını verirdi.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
MÜZİK YADA SES ETKİLİ KESİNLİKLE ÖRNEĞİN ÜRETİM HANEDE BİRBİRLERİNİ GÖRMEYECEK SEKILDE DÜZEN KURAN VAR AMA TAKIR TAKIR YAVRU ALIR ISI ISIK BAKIM VE DİĞER KUŞLARIN SESLERİ ETKİLİ... KEZA MÜZİKLE TERAPİYİDE DUYMUŞSUNUZDUR :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
İsa YILMAZ.' Alıntı:
sitede bazı arkadaşlarımızın evet kuşlara müzik dinlettiklerini duydum radio çalanlar felan var. ama ne derece etkili bilmiyorum.
son derece etkilidir...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Karahan UZUN.' Alıntı:
MÜZİK YADA SES ETKİLİ KESİNLİKLE ÖRNEĞİN ÜRETİM HANEDE BİRBİRLERİNİ GÖRMEYECEK SEKILDE DÜZEN KURAN VAR AMA TAKIR TAKIR YAVRU ALIR ISI ISIK BAKIM VE DİĞER KUŞLARIN SESLERİ ETKİLİ... KEZA MÜZİKLE TERAPİYİDE DUYMUŞSUNUZDUR :)

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
ben kullanıyorum sabah 9 akşam 21 arası radyo dinletiyorum bence etkisi çok

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
bende belirli saatler arasında özellikle çiftleşme sesleri dinletiyorum.daha çok yakınlaştıkalrını gözlemliyorum ve çok daha yoğunlaşıyorlar birbirlerine.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
bende radyo ve tv dinletiyorum maşallah keyifleri yerinde ses olsun yeter. hele elektrik süpürgesi sesi , kettle sesine bayılıyorlar :) umarım biran önce kızışırlar da bana da torun verirler :)