ARKADAŞLAR KUŞ ÖLMEK ÜZERE ACİL YARDIM

batibirol

Üyemiz
Adı
birol
Soyadı
öztekin
arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bende olan muhabbet kuşunun kursağı dolu yaklaşık bir yaşında hatta kursağında şişiklik var diğer kuşlarımda yok ve sürekli azını açıp kapatıyor sanki kursağındaki yemleri kusuyor sonra onları tekrar yiyormuş gibi kabarık bir vaziyette sürekli aynı şekilde yedikleri boğazına takılıyormus sanki buğazında kalıyormuş gibi sürekli ağız açıp kapatıyor ne yapabilirim

batibirol

Üyemiz
Adı
birol
Soyadı
öztekin
kuş şu anda bu videodakinin aynısı durumda,
https://www.youtube.com/watch?v=g2uP4JT-KqE&feature=youtu.be

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
sanırım kursak iltihabı var eczaneden flagyl şurup al ağzına 2 damla tamlat 5 gün boyunca kullan

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
EskidenEskiden tavukların zehirlenmesi durumunda kursağı biraz acardik jiletle boşaltırdık sonra dikerdik ama sendeki sorun tahminince başka bişey soğuk algınlığı veya iltihap benim kuş olsa kursağı boşaltırdım ama bana uyma sen yine emin olmadan

batibirol

Üyemiz
Adı
birol
Soyadı
öztekin
ismail kardeşim teşekkür ederim tavsiyen için ama ben onu beceremem yani veterinere götürürüm gerekirse ama onu yapamam saol kardeşim gökanım saolasın kardeşim

batibirol

Üyemiz
Adı
birol
Soyadı
öztekin
arkadaşlar tam flagyl ilacı aldım eve geldim kuş ölmüstü yardımcı olan herkese teşekkür ederim

MURAT1

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Özyılmaz
Birol bey çok acı bir durum başın sağ olsun, çok üzüldüm

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kursak mantari olmus tedavisi kolaydır konuyu gec gördüm yoksa yardımcı olabilirdik,kursak mantari durumlarında genelde kursak hava ile dolar ve tedavisi basittir,metronidazol etken maddesiyle tedavi edilebilmekte ve tedavi süresi 3 5 gundur,daha iyi bir ilac olarakta gamba mix tablet daha tesirli sonuc verebiliyor,nidazol gurubu 3 etken maddeli ilaclardan olusmaktadir,kuslarımızdan elma sirkesini eksik etmeyelim,asit yoksunlugu az oldugundan kursak mantari cabuk cogalmaktadir.basınız saolsun

batibirol

Üyemiz
Adı
birol
Soyadı
öztekin
saolasın behsatım seni de telefonla rahatsız ediyorum kusura bakma günay abiyle sen artık benden bıktınız biliyorum kardeşim de dün seni aramıştım bugün de siteden araştırdığım kadarıyla flagyl surup vardı ondan aldım eve geldiğimde böyleydi ilacı içmeye gücü yetmedi hayvanın aslında anlatıldığı kadarıyla da dün aspur vermistim yem olarak güç versin diye ama hayrolsun insallah YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
gökhan kardeşe
günay abiye
behsat kardeşe
birde cihan kardeşime