Arkadaşlar Kuşlar Çiftleşme Hazırmı Sizce Beyaz FAKTÖR Sonunda Aldım

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Arkadaşlar Çiftleşmeye Hazırlarmı Bir Sıkıntı Varmı Resimlerden göstermek İstedim Yakında bir video ekleyecem erkek kuşun etrafında sürekli çubuğun üstünde gidip geliyor çok hareketli değişik sesler çıkarıyor ama dişi kaçıyor kaçıyor sürekli ondan çözemedim. Ama bazen yanyana kalıyorlar bu karelerde onlardan birisi

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
kafesinin dizaynı nasıl?
bi resim eklermisin
sanırım tünekler v.s. uygun değil
kuşlarda sıkıntı yok..

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Plastik tünekleri kaldırın imkanınız var ise tahta tünek koyun ve iki tarafıda sabitleyin erkek kuş dişi kuşun üstüne çıktığında plastik tünek oynayacağı için dölleme tam olarak yapılamaz.

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Kafes Diyazn Fotosu Eklendi Tünekleri Yarın Değiştirip Tahta Tünek Koyacağım.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
hayırlı olsun mert kuşlar çiftleşmeye uygun fakat daha tam kızışmamışlar 2 aya kadar tam hazır duruma gelirler

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Teşekkürler Ustam Sizin Gibi Değerli Ustalarımdan Böyle Nacizane Sözleri Duymak Sevindirdi Teşekkürler :)

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
hayırlı olsun bulmuşsunuz Tünekler yuvadaki deliğe paralel olmalı çift sabit tünek olmalı tahta olması arkadaşın dediği gibi dha sağlıklı çift faktör beyaz erkek biraz genç gibi ama üreme yaşında kafesin yeri belden yukarı bir yerde sabit olması ve ısının sabit olması  yumurta mamasıyla kondisyon kazanmaları çiftleşmeyi yakında gerçekleştirir