tahir.özsoy
Uzman Üyemiz
Ark. kuşların dışkıları boyle sureklı... kuşlarda herhangıbı bır durgunluk yok ama yınede tedırgınım ılaç kullanamıyrum ne kullanım ne verım bılmıyrum.. Şahin Güngör abimiz kanarya yemi önerdi duzelene kadr kanarya yemı ver demıştı 5gundur verıyorum 2. gunden snra gerçektn duzeldı ısallık kalmamıştı ama 1gun snra yıne aynı duruma geldi... kuş kumu meyve yeşillik bu tur şeylere kuşlarım ağızlarını gene değdırmıyorr sadece yem ve su ne yapmam gerek gerçekten bılmıyorum lutfen yardımcı olun daha önce 1 çiftımı ısalden kaybettım bunlarda oyle olsun ıstemıyrum başka kuşumda yok. bulundugum yerde petshop yok herhangbı bır ılaç alamıyrum 1tne veterıne kılınıgı var onuda yerınde bulmak çok zor hep çiftlıklerde orda burda kuşlar hakkında bılgısıde yok denecek kadar az...Sevdiğim bir abim buyugum nar kabugunu kaynat suluklarına koy demıştı ve ağzına nar eşkısı damlatmamı soyledı kendısı usta bır guvercın besleyıcısı o yntemlerıde uyguluyrum.... TEK ÇAREM SİZLERSINIZZZ
Nar eşkisini damlatınca erkek çok etkılenmedı ama dışı fazl etkılendı sureklı sırkelenıp kafasını sallayıp duruyr umarım kotu bır etkı bırakmazz

Nar eşkisini damlatınca erkek çok etkılenmedı ama dışı fazl etkılendı sureklı sırkelenıp kafasını sallayıp duruyr umarım kotu bır etkı bırakmazz