Birde dışkısına bak eğer normalden büyükse yumurtaların habercisi olabilir. Bildiğim kadarıyla kuyruğunun düşük durması da öyle...Serkan SİPAHİ.' Alıntı:çifleşiyorlarsa 10 gün içinde kesinlikle yumurtlar
10-15 gün bekle yumurtları görürsün çiftleştilerse no problemTolga ALTINTAŞ' Alıntı:kuşum persembe gununden berı cıftlesıyor arkdaslar kuyrugunun oyle oldugunu gordum dıskısından pek bırsey anlayamadım ama sızlere danısmak ıstedım
+1Hande ÖNENERK' Alıntı:Eger kuyrugu ve kanatlari asagi dogru duruyosa yumurtlamasina az kaldi demek oluyomus. Senin kus da biraz oyle gibi duruyo![]()
Minikler geliyo o zaman deseneTolga ALTINTAŞ' Alıntı:Aynen bende ondan şüphelendım ama bakalım cıftlesırkende gordum hayırlısı
+111Uğur Süleyman SARI' Alıntı:Poposundaki tüylere baktınız mı? Seyrelme varmı
Poposundaki tuylerde azalma varsa yumurtlayacagi anlamina mi gelir benimkin de var da o zaman ben yuvalik takayim. Benim kus hamileUğur Süleyman SARI' Alıntı:Poposundaki tüylere baktınız mı? Seyrelme varmı
dışkısı normalden büyük ve tüylerde azalma varsa yuvalığı takın. minik minik kuşçuklarınız olur inşHande ÖNENERK' Alıntı:Poposundaki tuylerde azalma varsa yumurtlayacagi anlamina mi gelir benimkin de var da o zaman ben yuvalik takayim. Benim kus hamilediskisi da normalden daha buyuk
yumurta var ihtimali güçlü..Hande ÖNENERK' Alıntı:Poposundaki tuylerde azalma varsa yumurtlayacagi anlamina mi gelir benimkin de var da o zaman ben yuvalik takayim. Benim kus hamilediskisi da normalden daha buyuk
Yarın takıyorumMert AYDIN' Alıntı:yumurta var ihtimali güçlü..
Her çiftleşme yumurtayla sonuçlanmaz..Serkan SİPAHİ.' Alıntı:çifleşiyorlarsa 10 gün içinde kesinlikle yumurtlar