Arkadaslar kusum tuyde mi yardim

ertugrul01

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Pamuk
Arkadaslar disi kusum 25 gundur boyle.ötmuyor uyukluyor ve hep kabarik.acaba tuyde mi yoksa usuttu mu ?ishal degil istahi gayet iyi.yesillik yemiyor.ve kasiniyor.ayrica erkek kus gagasinin cevresini yada kafasini kasiyinca resmen uyusuyor cok hosuna gidiyor.son olarak da kafasini cevirip kanatlarin arasina gomup uyuyor.sizce sorun nedir?

ertugrul01

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Pamuk
1.5 2 ay once 2 tel tuy gordum sadece.peki tuyde degilse 25 gundur bu kus niye boyle acaba?

ertugrul01

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Pamuk
Furkan PAMUK' Alıntı:
1.5 2 ay once 2 tel tuy gordum sadece.peki tuyde degilse 25 gundur bu kus niye boyle acaba?
Birde onceden kafasinin ustunde boyle diken diken sekilde tuyler vardi.tuy icin ilac koydum suyuna ondan sonra iyi oldu ama bu hareketleri tavri degismedi

SABRÜ MUTLU

Üyemiz
Adı
sabri
Soyadı
mutlu
Son mesajınız göre kuşunuz tüyden yeni çıkıyor. Bünyesi yorgun olabilir. Kaşınması dış parazit olma ihtimalini de gösteriyor. Yumurta mamasını ihmal etmeyin. Bir de banyosuna ve günlük olarak suluğuna taze su ve bir çay kaşığı elma sirkesi iyi gelir.

ertugrul01

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Pamuk
Sabri MUTLU' Alıntı:
Son mesajınız göre kuşunuz tüyden yeni çıkıyor. Bünyesi yorgun olabilir. Kaşınması dış parazit olma ihtimalini de gösteriyor. Yumurta mamasını ihmal etmeyin. Bir de banyosuna ve günlük olarak suluğuna taze su ve bir çay kaşığı elma sirkesi iyi gelir.
Tesekkurler ins dediginiz gibidir.haata olmasinda.banyoluk var ama girmiyorlar.tesekkurler ilginiz icin

ertugrul01

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Pamuk
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
tuyde değil bu aralar mevsim geçişi olduğundan boyle durumlar normal
Umarim oyledir.bu kadar uzun surmeside kafami karistirdi.tesekkurler yorumunuz icin