ARKADAŞLAR LÜTFEN ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
Benim 2,5 aylık yavru bi muhabbet kuşum var sabah çok sevdiği maruldan verdm çok yemedi fakat akşam döndüğümde uyuşuklaşmış tepki vermiyodu yemine hiç dokunmamış hızlı nefes alıp veriyodu dışarı çıkardım elime aldım ayakları üşümüş ben nasıl ısıtıcam bunu kakası çok sıvı değil fakat normalden biraz sıvı ne yapmalıyım lütfen yardım edin

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
kuşu nerede bakıyorsun rüzgar alan bir yerdeyse üşütmüş olabilir.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
kuşa marul verme fazla yeşillik karın agrısı ve ishal yapar.varsa vitaform ver .bulabilirsen baytril.diye bir ilac var suluguna 2 damla damlat içsin.

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Murat KABAYEL' Alıntı:
kuşa marul verme fazla yeşillik karın agrısı ve ishal yapar.varsa vitaform ver .bulabilirsen baytril.diye bir ilac var suluguna 2 damla damlat içsin.
+1 aviastım da olabilir hiç birini bulamazsan

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
onlar vitamin eksikliginde kullanılır baytril,tylan,onimiks.bunlardan birini bulup kullanabilirsen daha iyi olur.

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
baytril e sabah bakarım ararım bulurum fakat sabaha kadar ne yapmalıyım

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
kuşu daha sıcak bir yere al varsa suluguna yarım bebek aspirini erit koy.onu icsin.

Kadir Arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Arslan
kusunuzu veterınerede goturebılırsınız ama gubendınız bırıne

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
kuşun agzınada damlatabilirsin 1 damla ama sen suluguna koy 3 damla kadar.3 gün devamet sonra kes kuşu takip et gerekirse tekrar uygularsın.bu arada vitamin takviyesini yaparsın

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
tamam abi şu an odayı buharla nemlendirdim sabaha kadar idare edicez artık böyle böyle teşkkür ederim abi k.bakma meşgul ettim

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
Ümit ATEŞ.' Alıntı:
tamam abi şu an odayı buharla nemlendirdim sabaha kadar idare edicez artık böyle böyle teşkkür ederim abi k.bakma meşgul ettim
önemli degil evde wiks varsa burun deliklerinin üstüne parmagını ucunla  sür nefes almasını kolaylaştırır faydası olur.

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
peki abi bebek aspirinin haftada bir düzenli olarak vermek sıkıntı olurmu yoksa bir faydasını görürmüyüm.yani rahatsızlığı olmasa bile verilirmi?

ümit kusura bakma kardeşim senin konun içinde yazıyorum ama bahsi geçince sorayım dedm.