ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN ÜRETİMHANEMİ PİRELER SARMIŞ DURUMDA :(

tansel canbaz

Üyemiz
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN KAFESLERİN HERYERİNİ PİRELER SARMIŞ DURUMDA BANA EN KUVVETLİ İLAÇALARI ÖNERİRMİSİNİZ KULLANAN ARKADAŞLAR İLLAKİ VARDIR BUGÜN PİRELER YÜZÜNDEN 1 TANE DAHA YAVRUM ÖLDÜ. YAVRULARA VE DAMIZLIK KUŞLARA ZARAR WERMİCEK EN KUVVETLİ İLAÇ HANGİSİ ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER .. :(

Ömer SELÇUK

Üyemiz
buradaki üstatlar vilmektin ve opigal 5i öneriyorlar, opigali yuvalığa döküyorsun toz halinde bir ilaç, vilmektini de kuşların enselerine damlatıyorsun ama dozaj konusunda üstatlar yardımcı olur, tekrar geçmiş olsun kurtulunmayacak dert değil sadece zaman alır ve uğraştırır

tansel canbaz

Üyemiz
Ömer SELÇUK' Alıntı:
buradaki üstatlar vilmektin ve opigal 5i öneriyorlar, opigali yuvalığa döküyorsun toz halinde bir ilaç, vilmektini de kuşların enselerine damlatıyorsun ama dozaj konusunda üstatlar yardımcı olur, tekrar geçmiş olsun kurtulunmayacak dert değil sadece zaman alır ve uğraştırır
teşekkürler ömer kardeş inşallah yararı olur bunların biraz araştırdım ama tabi üstadların diyecekleri daha önemli.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
CRAYSAMED BİT PİRE OLAYINI KÖKÜNDEN HALLEDEBİLİCEK KUŞLARA KESİNLİKLE ZARAR VERMEYEN BİR ÜRÜN.AMA BUGÜN SIKTIM YARIN KALMICAK DİYE BİŞİ YOK.BELİRLİ PERİYOTLARDA 3 SEFER UYGULADIGINIZDA ÜRETİMHANEDE BİT PİRE DERDİNİZ KALMAZ.

kayseri_1960@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
Musa
Soyadı
AKAR
CRAYSAMED BİT PİRE OLAYINI KÖKÜNDEN HALLEDEBİLİCEK KUŞLARA KESİNLİKLE ZARAR VERMEYEN BİR ÜRÜN.AMA BUGÜN SIKTIM YARIN KALMICAK DİYE BİŞİ YOK.BELİRLİ PERİYOTLARDA 3 SEFER UYGULADIGINIZDA ÜRETİMHANEDE BİT PİRE DERDİNİZ KALMAZ.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
İlk sunu söylicem geçmıs olsun kardeşim öncelikle bitler kafeslerı deil illakı orayı kaplamıstır bıraz zor olucak ama kuslarını bulundugu yerden tası sonra orayı iyice bitleri temizle sonra koy yoksa hemen bı anda ölücek deiller bitleri öldür sonrada kusllarını yerıne koyarsın

FÜKRET

Uzman Üyemiz
Adı
FİKRET
Soyadı
SAĞ
vilmectin, opgal-5 ve okaliptus esansı  ve yapragı kullan
ben kullanıyorum sonuç süper

tansel canbaz

Üyemiz
herkese çok teşekkürler arkadaşlar bugün selahattin güçlü abimizi aradım oda bana sağolsun çok yardımcı oldu bilgilerini benden esirgemedi öncelikle benim kafeslerim ahşap box kafes dediki önce kuşları çıkartacaksın pürmüz aleti ile kafeslern heryerini yakacaksın yumurtalar falan yakılacak sonra yemlik suluklarını bikaç ilaç ismi werdi onla brlkte yıkayp bekleteceksn ve kafesleride ilaçlıyacaksn sonra kuşların enselerne damla ilaçtan damlatacaksn bu ilaçlarn hepsnnn ismini werdi ama suan aklmda deil yazdım biryere snra kuşları geri koyacaksn ve belrli aralklarla ilaçlama yapacksın dedi ve bunların hepsini gündüz yapmam gerektiğini söyledi çünkü pire ve bitler gece kuşların üstüne çıkıp gün ışığında inerlermiş bende selahattin abimizin dediklerini ilaçları temin eder etmez uyguluycam inşallah kimsenin başına böyle bir olay gelmez ama kuş bu sonucta illaki olacak böle seyler bu yüzden bu yazıyı detaylı şekilde yazmak istedim birilerine yardımcı olur inşallah. bana yardımcı olmaya çalışan tüm dostlarada teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun. yine bir düşüncesi olan varsa belirtsin herkese hayırlı ramazanlar..

karacocuk

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
gönenç
tansel kardeşim selahattin abinin sana verdiği ,laçları ve kullanım şekillerini yazda tüm arkadaşlar faydalansın bence iyi çalışimalar

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
Geçmiş olsun en kısa zamanda kurtulmanız dileğiyle bu formbu yüzden seviyorum herkes bir şekilde bilgi ve tecrübelerini paylaşıyor ne mutluu

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
geçmiş olsun. inşallah tez vakitte kurtulursunuz.

Adı
ibrahim
Soyadı
gökcedag
bendede olmustu sana tavsiyem kenbit al bit tozu bide  2 farklı bit pire sipreyi al tozu yavruların altına ser spreyleride  1 gün birini  1 gün birini sık  pit pire gördügün yere göreceksin bir kac güne bişi kalmıcak hayırlı üretimler

tansel canbaz

Üyemiz
herkese teşekkürler arkadaşlar ama okadar çok tavsiye geldiki ne yapacağımı şaşırdım vallahi :) yardımcı olmaya çalışan tüm dostlara teşekkürler..