Arkadaşlar muhabbet kuşum dişimi erkekmi çok acil cevap bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Değerli arkadaşım.Tahminimce kuşun daha yavru.Tecrübelerime dayanarak bu kuşun dişi olacak gibi gözüküyor.Yanılma payım tabiki var.Ama üretim yaptığımdan dolayı çok karşılaşıyorum.Bence dişi olacak.

alianilozcan

Yeni Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Özcan
Aslan öztürk belli ki sen bu muhabbet kuşlarından hiçbirşey anlamıyorsun anlasaydın bunun 1.5 yaşında bir kuş olduğunu anlardın. Alperen kardeşim bende dişi sanıyordum bilmiyorum mutasyonları biliyormusunuz bu kuşun çekinik parçalı bir erkek olduğunu öğrendim şimdiye kadar erkek kuşlarla çiftleştirmeye çalışıyordum emin olmak için yazdım bu siteye ancak o sırada buldum bu çekiniklerde iris halkası yokmuş gerçektende benim kuşumda yok bu kuş 1.5 yaşında bir erkek :)

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Aslan ÖZTÜRK' Alıntı:
Değerli arkadaşım.Tahminimce kuşun daha yavru.Tecrübelerime dayanarak bu kuşun dişi olacak gibi gözüküyor.Yanılma payım tabiki var.Ama üretim yaptığımdan dolayı çok karşılaşıyorum.Bence dişi olacak.
Değerli arkadaşım daha önce de yazdığım yazıda tahminimce yavru dedim.Ayrıca kuşun gözleri de tam gözükmüyor.Dediğim gibi yanılma payım tabiki vardır.Ayrıca emin ol senden çok daha iyi anlıyorumdur.Çok iyi anlasaydın çifleştirmeye kalkmazdın.Demekki bu iş çok bilmekle  de olmuyor.Göndermiş olduğun resimde de zaten yavru kuş gibi gözüküyor.Bu arada öğrendim ki çekinikler hakkında çok eksiğim var.Bu eksiğimi bana gösterme fırsatı verdiğin için çok teşekkürler.Saygılarımla...

alianilozcan

Yeni Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Özcan
Bişey değil kardeşim ama 1 buçuk yaşındaki bi kuşu yavru zannettin neyapabilirim ayrıca sende ilk görüşte dişi zannettin bende öyle zannetmiştim çekiniklerle tanışana kadar şuanda gereğinden fazla şey biliyorum.

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
O zaman sen bu işten anlamıyorsun demene gerek yok tu.Yaşını yazabilirdin mesela o zaman bende bu işte bir acayiplik var diyerek sana yardımcı olmaya kalkmaz bu nasıl böyle oluyor diye araştırırdım.Neyseki bir açığımı yakalattın eyvallah.

alianilozcan

Yeni Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Özcan
Kardeşim hayvanlardan anlamak zordur k.bkma bendede hata var özür diliyorum soruma cevap yazdığın için teşekkürler

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Anıl bey kuşunuz gerçekten 1 yaşını geçkin çünkü alın tüyleri tertemiz çekinik parçalı bir erkek çok güzel maşallah salmada kuşunuza eş tutturun kendi rengine yakın bir renk ve aynı mutasyon cinsiyle çok güzel eş olur ...

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
1.ve3.resim aldatiyor ancak 2.resim net bir erkek oldugunu gösteriyor.Bu cesit kuslarda yanilma payi herzaman vardir.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
kuş erkek acık renk kuşlarda bazen burun ceresi renk degiştirmiyor. :-[

oLdness_07

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
ESER
Konuyu açan arkadaşa kızdım.Kuşu tamamiyle avuçlamış tam olarak görümüyor,kuşun çekinik parça mı yoksa düz mü olduğuna bakmak lazım.Ama resimlerde bu belli olmuyor.
Daha sonra bu yanıltıcı resimden yorum yapana ''anlamıyorsun'' tarzında cümle kurmuş.
Buradakiler kuşa değil resime göre yorum yapar.Sen kuşu avuçlayıp sadece yüzünü gösterirsen yorumda o yönlü olur.Kuş seninken anlayamamışsın erkek mi dişimi burda resimde ilizyon yaparak insanlara sorup sonra ''anlamıyorsunuz birşeyden'' tarzında yorum yapmak çok yanlış,yakışmadı...

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Anıl saygısızlık yapmaya devam ediyorsun geçen benim sitede uyarmıştım seni konuyu kilitliyorum ayrıca kuşunun cinsiyetini sana 10 gün önce söylemiştim neden konu açıp hala soruyorsun konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...