ARKADAŞLAR NELER OLUYOR

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Site her geçen büyüyor ve problemlerde doğal olarak artıyor. Bizi tanımayan, nasıl davranacağı bilmeyen, karşı tarafını anlamadan harekete geçen üyeler mutlaka oluyor olacakta bunun önüne geçmenin tek sebebi site yönetimini güçlendirmektir. İnşallah en kısa zamanda bu davranışı sergileyen üyeler en aza indirgenir. Yoksa ileride daha üzüntü verici şeyler görüp okuyabiliriz. Ama kendi adıma çizgimden ve çizgisilerinden şaşmayan abilerimi örnek alıp kimin ne oldugunu bildiğim için bu da bana yetiyor. Ben genelde takip ediyorum yazma faslını gerektiğinde yapıyorum. Okumak daha iyi oluyor.

Selahattin Abinin zamanı kısıtlı anladığım kadarıyla,daha öncede söyledim belkide aldırış etmedi. Ama site büyüdükçe sıkıntılar artıyor. Bu yüzden site yönetiminde arttırma yapması gerekiyor. Zamanı bol, yakın çevrisinde güvendiği bu işi bilen insanlardan birilerine forum yetkisi verip forumun düzenini, içeriğini kontrol edip el atması lazım. Yoksa ileride konular daha çok karışıp kendini ne ettiğini bilmeyen üyeler gelirse sıkıntı verebilirler. Bu skıntılar her platfromda oluyor. Şuanki üye kesiminin yaş ortalaması yukarıda oldugu için belki buna gerek yoktu. Ama yaş ortalaması ufak ne kendini bilmeyenler olursa ortalıgı karıştırmaya çalışacaklardır..