Arkadaşlar önerilere ihtyacım var yardım .

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
arkadaşlar bildiginiz üzere hava dereceleri düşüyor bende bir ısıtıcı arıyorum ama kafesin ön yüzüne monti etmeyi düşnüyorum yani uzun ince bir şey bulabilirmiyim bildginiz siteler varsa önerirseniz çok sevinirim ..

NOT:: kafesim;;üretim kafesi üst üste ondan belirtigim gibi uzun ince veya biraz kalın olabilir .

MUSTAFA37

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
gülen
benimde gecen sene soğuk sıkıntım oldu cok araştırdım ,tavsiye üzerine  veito ısıtıcı aldım az elektrik yakıyor tavsiye derim CH1800 RE modeline al derim.

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
mustafa  bey sagolunda bunun gibi bakmıyorum bir arkdaş sölemişti led gibi bişe aldım dedi ısıtıyo dedi fakat internet üzerinden uygun düzgün bişe buladım yani genşligi 5-10 cm arası yani kafesin ön tarafına oturtucam . sizin dediniz bu model gelmez bana dedim gibi bulursam alıcam ne olursa olsun ..

muratkoç1983

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
koç
muhabbet kuşunun yakınlarına ısıtıcı koyarsan kuşlar bozulur. biraz uzağına koyman gerekiyor. eğer yerin fazla büyük değil ise blyss 5 dilim radyötür veya 9 lusunu al derim. 1. kademe de çalıştırır isen  5 dilim olan saatte 500 watt yakıyor yani 5 adet sarı lambanın enerji yaktığı kadar. bende 70 çift muhabbet kuşu üretimi yapıyorum ısıtıcılar kuşlardan uzak. 14-18 derece yeterli.

egeden

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
cihangir
yalnızca bir çift kuşun varsa alüminyum folyo ile sarılmış bir ampülde ısıtır kuşlarını