ARKADAŞLAR SATICI JUMBO DİYOR SİZCE NEDİR ?

Meto55

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Metin
Soyadı
Özkurt

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
kuş jumbo ama vasıfı düşük yada kırık o yüzden ingilize daha çok benzemiş. zaten bir çok üretici düşük vasıfları ingiliz diye daha makul fiyata verir. ama bu kuşun kötü gen taşıdığı manasına gelmez.

bence güzel bir kuş. ne fiyat istendi bilemem.

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
tamam kusun babasını gostermişte annesi nasılmış onuda gösterdimi yavrular görünüşüne göre pekte jumbo değil nacizane görüşüm olsa olsa ingiliz kırığı diye tabir edilen kuşlara benziyor.

Lütfi Öer

Üyemiz
Adı
Lütfi
Soyadı
Özer
:D annesini niye göstermemiş peki hala size babası show jumbo olur atıyorum anneside pakistan olur ortaya çek iriliğinde bi kuş çıkar tabi bu biraz zorda varsayım yapıyorum ben size pakistanla show biraz zor eşleşir :D demek istediğim anneleri iyi bişey değilmiş en azından babaları kadar iyi değilmiş

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
VASIF DUSUK.. ANACIDA GORMELİ BELKİ YERLİ YADA İRİ BİR  ANAÇTIR  Kİ MUHTEMEL ÖYLE  KIRIK VASFI AĞIR... LAKİN ÇEKİNİKLİK  OLABİLİR YANİ VERECEĞİ YAVRULAR  İRİ OLACAKTIR BABAYA YAKIN..

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kuşun anne ve babasını kendiniz kafeste gördüyseniz ve satıcı anne va babanın bulunduğu kafesteki yuvalıktan kuşu alıp size gösterdiyse hiç tereddüt etmeden kuşu alın, bazen jumbo yavru küçük olur ama kalıtsal olarak 8.ayından sonra asıl iriliğine ve görüntüsüne kavuşur resim insanı yanıltabilir.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
tamam da arkadaşlar
kuşu ne kadara almış
acaba fiyatı neymış
belki bu kuşa göre fiyatı makuldür???

S. Aydoğan ÇOPUR

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
kuşun anne ve babasını kendiniz kafeste gördüyseniz ve satıcı anne va babanın bulunduğu kafesteki yuvalıktan kuşu alıp size gösterdiyse hiç tereddüt etmeden kuşu alın, bazen jumbo yavru küçük olur ama kalıtsal olarak 8.ayından sonra asıl iriliğine ve görüntüsüne kavuşur resim insanı yanıltabilir.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Mert AYDIN' Alıntı:
tamam da arkadaşlar
kuşu ne kadara almış
acaba fiyatı neymış
belki bu kuşa göre fiyatı makuldür???
Aynen katılıyorum.Bu tür konular hep açılıyor.Bir kere fiyatını yazan yok.İstenen fiyatı bir belirtseniz ona göre konuşulur.Sonuçta 100 lirayada jumbo var 1000 euro da.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
aynı benzer başlıklar açılıyor
ama konu başlığını açan kişi hiç yorum yapmıyor??
kuşu kaça almış.