Arkadaşlar sizce Plastik Folluk mu Tahta yuvalıkmı Kullanılmalı ?

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Geçen Folluklu yuvalıgımı temizliyim derken . Talaşları alırken bişiler tekrar geri gidiyordu folluga yapışıyordu .tüyler folluga gidiyordu . elektiriklenme gibi .  Bu yüzden follugu hemen cıkarttım . Sizce Hangisi İyi . Elelktiriklenme Zararı olur diye düşünüyorum Sizden Fikirlerinizi almak İstiyorum Selametle Hayırlı Ramazanlar .

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
barış flastik fulluk temizlik acısından cok daha guzeldir.. yedek folluklaarınız olacak kirlendimi hemen yıkayıp dezenfekte ederek kullanabilirsiniz. cok pratiktir.. uzun süredir kullanıyorum ve cok memnunum.. icindeki talaşı eksik etmediginiz sürece bi sıkıntı arz etmez

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
76 kafeste plastik folluğu kullanıyorum ve hiçbirinde sizin dediğinizi yaşamıyorum. kafeslerin yarısı ahşap yarısı pvc. plastik üretim esnasında statik yüklenebiliyor lakin kullanımda bu sorun kalmıyor.Şöyle örnek vereyim , kullanmış olduğum pvc kafeslerime kolumu  veya saçımı yaklaştırdığımda çekiş yapmıyor ama fabrikadan gelen panellere yaptığımda bazı gruplarda saç çekmesi yaşıyorum.Sonuç olarak zamanla kendini nötürleyecektir veya toprak zemine koyarak nötürleşmesini sağlıyabilirsiniz.Kuşların oradaki hareketleriyle de statik yüklenmeyecektir

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Bende onları hareketiyle oluşur diye düşünmüştüm tşkler hocam :) kuşları bir an kazağa benzettik :D

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
barış flastik fulluk temizlik acısından cok daha guzeldir.. yedek folluklaarınız olacak kirlendimi hemen yıkayıp dezenfekte ederek kullanabilirsiniz. cok pratiktir.. uzun süredir kullanıyorum ve cok memnunum.. icindeki talaşı eksik etmediginiz sürece bi sıkıntı arz etmez
Behsat bey içinde talaşlı bir plastik folluk fotoğrafı paylaşabilirmisin ne kadar koymamız gerektiği açısından yardımcı olmuş olur.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mustafa İLHAN' Alıntı:
Behsat bey içinde talaşlı bir plastik folluk fotoğrafı paylaşabilirmisin ne kadar koymamız gerektiği açısından yardımcı olmuş olur.
mustafa bey yavrusuz kuslara.. follugun oyuk olan kısmını dolduracak kadar, yumurtalı kuslarada aynı sekilde, yavrulu kuslarada yavrular eger tüylenmemisse yine aynı sekilde oyugun derinligi kadar.. yavrulara tüylenmeye basladıgı andan itibaren talaş miktarını tükseltmelisiniz..

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
mustafa bey yavrusuz kuslara.. follugun oyuk olan kısmını dolduracak kadar, yumurtalı kuslarada aynı sekilde, yavrulu kuslarada yavrular eger tüylenmemisse yine aynı sekilde oyugun derinligi kadar.. yavrulara tüylenmeye basladıgı andan itibaren talaş miktarını tükseltmelisiniz..
Bunu öğrenmem çok iyi oldu teşekkür ederim Behsat bey...