Arkadaşlar sizce sıkıntı olurmu ? yorumlar degerli gerçekten =(

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Çiftim ayın birinden itibaren yumurta yaptı izmirde yaşıyorum havalarda biraz serinlemeye başladı balkonda bakıyorum 3 çift hobi amaçlı sizce yumurtaya yatırim'mi yani yumurtaya yatarken donma veya vb. skıntılar olurmu acaba çiftim rainbow kanı varda ondan kaybetmek istemiyorum ama herhangibir rüzgar veya cerana marus kalmıyolar etrafları sarılı kalın nalyon ile geceleri bir tek sıkıntı olur diye düşünüyorum .. sizce yumurtaya yatırtim mi ?

Mama koymaya başladım fakat hazır mama (markası inci mama) sularınada Avi-vit Multivitamin koyucam fakat sularını kaç günde bir degiştirmem gerek acaba ?

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
sizin yasadiniz yerde hava daha soguk olabilir o yuzden yani iyi dusununde kuslar ziyan olmasin :)

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Bu soğukta balkonda kuş mu beslenir  :)
Soğukta kuşların yaşaması bile mucize bence  :D
Hiç zaman kaybetmeden kuşları içeriye almanı tavsiye ederim

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
sıkıntı olmaz
içeriye bir gece lambası sarkıtın sorun çözülür.

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
gece lambası işini yaptım ama kabloyu kemiriyolar o yüzden dış tarafa çıkardım bir üretici abide kuşların huzurları bozarsın dedi ışık ile o yüzden yakmıyorum  ..

faruk dedim gibi her tarafı sarılı kanarya besleyen abi var balkonda bildiniz gibi kanaryalar daha assas oluyor o hiç bir sıkıntı çekmedi ama ?

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
faruk sanırım iyi okumamışın  etrafı tamamen sarılı kalın nalyon ile yani ceran oluyo rüzgar  yemiyolar ;) ... o yüzden sordum yumurtaya yatarken sıkıntı yaşanırmı diye