ARKADAŞLAR TAVSİYENİZE ACİL İHTİYACIM VAR SHOW JUMBO ALİ ŞENER

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
1 TAKIM = 5 YUMURTA ŞİMDİLİK HEPSİ DOLU 1 YAVRU CIKTI
2 TAKIM= 4 YUMURTA 4 DOLUYDU SICAKLARDAN SADECE 1 CIKABİLDİ DİĞERLERİ YUMURTADA TAMAMLANAMADAN ÖLDÜ

1 TAKIMIN YUMURTALARIIN KAYDIRAMADIM ACABA YAVRULAR CIKTIKTAN BİR KAÇ GÜN SONRA 2 TAKIMA 2 SİNİ KAYDIRSAM SAKINCASI OLURMU İLLAKİ YUMURTALIMI KAYDIRMAK GEREKİRDİ

TŞK LER

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ali ŞENER' Alıntı:
1 TAKIM = 5 YUMURTA ŞİMDİLİK HEPSİ DOLU 1 YAVRU CIKTI
2 TAKIM= 4 YUMURTA 4 DOLUYDU SICAKLARDAN SADECE 1 CIKABİLDİ DİĞERLERİ YUMURTADA TAMAMLANAMADAN ÖLDÜ

1 TAKIMIN YUMURTALARIIN KAYDIRAMADIM ACABA YAVRULAR CIKTIKTAN BİR KAÇ GÜN SONRA 2 TAKIMA 2 SİNİ KAYDIRSAM SAKINCASI OLURMU İLLAKİ YUMURTALIMI KAYDIRMAK GEREKİRDİ

TŞK LER
herhangi bir sakıncası olmaz birkaçgünlük yavruyu rahatlıkla kaydırabilirsin

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
SELAHATTİN BEYİN DEDİĞİ GİBİ 1- GÜNLÜK YAVRU SORUN OLMAZ AMA DİĞERLERİNİN DE AYNI OLMASI LAZIM BOY ORANI KOLAY GELSİN HİÇ SHOW JUMBOM OLMADI AMA BİR GÜN BİR ÇİFTİM OLURSA ACAYİP ÇILDIRIRIM HERHALDE VE EN GÖZDELERİMİN BAŞINDA YER ALACAKLAR  HELE BİDE YAVRULADIMI DEYMEYİN KEYFİME ALLAHIM NERDEN BULAŞTIM BU KUŞ SEVDASINA HARİKA BİRŞEY YİNE COŞTUM NEYSE SAYGILAR......

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
herhangi bir sakıncası olmaz birkaçgünlük yavruyu rahatlıkla kaydırabilirsin
tşk selahattin  abi inş uygulayacagım 3 e 3 yaparsam daha dengeli büyürler

bu forumu işte bu yüzden seviyorum takıntım oldumu anında cevap tşk

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Levent ULUCA' Alıntı:
SELAHATTİN BEYİN DEDİĞİ GİBİ 1- GÜNLÜK YAVRU SORUN OLMAZ AMA DİĞERLERİNİN DE AYNI OLMASI LAZIM BOY ORANI KOLAY GELSİN HİÇ SHOW JUMBOM OLMADI AMA BİR GÜN BİR ÇİFTİM OLURSA ACAYİP ÇILDIRIRIM HERHALDE VE EN GÖZDELERİMİN BAŞINDA YER ALACAKLAR  HELE BİDE YAVRULADIMI DEYMEYİN KEYFİME ALLAHIM NERDEN BULAŞTIM BU KUŞ SEVDASINA HARİKA BİRŞEY YİNE COŞTUM NEYSE SAYGILAR......
levent bey inş sizinde olur ama şu bir gerçek hakketen en zor olandan başlamısım daha önce söylemişlerdi show jumbo kolay değil diye hergün yeni birşey öğretiyor bu meret kuşlar